Jump to content

Lady Gaga és Tony Bennett a H&M karácsonyi kampányában

2014. 08. 30. 16:05

A két énekes ikon összeállt, hogy a H&M karácsonyi kampányát reklámozzák. Nem csak ebben a munkában dolgoznak együtt. Hamarosan a közös albumuk is megjelenik, amit főleg jazz kedvelőknek ajánljuk.

A két legenda már hónapok óta dolgozik közös dalain, amit hamarosan meg lehet vásárolni a boltokban. Az album címe: Cheek to Cheek, amin főként szerelmes számokat lehet majd hallani.

Maga a H&M reklám szeptember 23.-án lesz látható a tévében, de sajnos nálunk nem reklámozzák majd. A kampányban az egyik duettjüket hallhatjuk majd, miközben a márka legújabb kollekcióit mutatja be.

Lady Gaga már dolgozott a cégnek előző évben is, mikor a new york-i Times Square-en nyitottak egy üzletet, de Tony Bennett-nek ez az első együttműködése a céggel. Természetesen senki nem kérdőjelezi meg tehetségét, hiszen a már 88 éves énekes, az egyik legnagyobb tehetség saját generációjában. Úgy tűnik a többszörös Grammy-díjas énekes kitűnő választás Gaga mellé, aki mindig is különleges ruháiról volt híres. Alig várjuk az eredményeket!

Forrás és fotók: harpersbazaar.com