Jump to content

Kate Moss mellét pezsgőspohár formának használják

2014. 08. 21. 16:46

Hallottunk már fura divattrendeket vagy ötleteket, de ilyet még soha. A szupermodell bal melléről méretezték az egyik étterem pezsgőspoharát. Egy teljes kollekció is készült, hogy megünnepeljék Moss pályafutását.

Kate Moss mindig is bevállalós volt, nem csak akkor, ha divatról volt szó. Ezt most is bebizonyította, hiszen a Mayfair étterem egy külön poharat tervezett Moss bal mellének mintájával, csak hogy a modell 25 éves pályafutására megemlékezzenek.

Ismerősnek hangzik? A legenda szerint, az első pezsgőspohár forma a 18. században lett megtervezve, Marie Antoinette bal melléről mintázva. Ez a történet inspirálta a brit művésznőt, Jane McAdam Freud-o,t a modern értelmezéshez, mikor megalkotta pezsgőspoharat.

„Nagyon izgatott voltam és örültem, hogy részt vehettem a projektben, ami hatalmas megtiszteltetés Marie Antoinette után. Érdekes és szemtelen karakter volt.”- mondta a modell. „A pezsgő mindig is egyet jelentett az ünnepléssel és örömteli eseményekkel, ráadásul jó móka volt megalkotni ezt a poharat.”

Forrás és fotók: vogue.co.uk