Jump to content

Rihanna bevadul, és saját márkát is indít

2014. 08. 11. 13:00

A barbados-i énekesnő élete legizgalmasabb szakaszában tart, legújabb fotósorozatán pedig bevállalt egy vadabb stílust is. Most viszont nem a zeneiparban ér el sikereket, hanem hivatalosan is betette a lábát a divatvilágba. Lássuk, mit tudtunk meg!

Az Év Divatikon címet megszerző szépség, nem fél divat rizikókat bevállalni. A W Magazine szeptemberi számában pedig merész és törzsi chic-kel kápráztat el mindenkit. Mert Alas és Marcus Piggott fotózta ’a világ legvadabb stílusikonját’, olyan designer ruhákban, mint Alexander McQueen, Michael Kors vagy Isabel Marant. Bár elsőre furcsának hangzik a témaválasztás, az eredmény megdöbbentően jó lett.

Ami viszont várható volt, hogy a szupersztár elindítja saját márkáját, ahol ruházatot, fehérneműt, bikinit és kozmetikai termékeket fog árulni. A cég neve Fenty, ami Rihanna második neve. Több nagynevű céggel dolgozott már együtt a divatszakmában, köztük a River Island-del és a Mac kozmetikai céggel is. Elérkezettnek látta az időt, hogy valami maradandót alkosson. Mi már nagyon kiváncsian várjuk a kollekciót, és ahogy Rihanna-t ismerjük, nem lesz könnyű szerény darabokat találni.

Forrás és fotók: fashiongonerogue.com