Jump to content

13 dolog, amit ha látnak a nők, elolvadnak

2014. 08. 03. 20:35

Bár azt hinnénk, hogy ilyen már csak a mesékben van, bizony még van egy-két férfi a világon, aki hajlandó a táskánkat cipelni. Nem is kell sok mindent csinálniuk, hogy lenyűgözzenek. Összeszedtük azokat a gesztusokat, amitől a világ legszerencsésebb barátnőjének/feleségének tartjuk magunkat.

Egy nőt nem kell valami hatalmas csomag rózsával meglepni vagy arany ékszert venni neki. (Persze azért annak is örülünk!) Egy apró figyelmesség vagy kedves szó és máris ellágyulunk.

1. Mikor mögéd áll, mialatt te mosogatsz/ sminkeled magad/ főzöl és egy lágy puszit ad a nyakadra. Ez mindig bejön!

2. Mikor a macskád az ölében ül dorombolva, mert simogatja. Közben korábban állította, hogy utálja a macskákat, de mégis szinte szerelmes belé.

3. Mikor egy hosszú nap után hazaérsz és csak meg akarsz halni, erre pedig kiderül, hogy kitakarította az egész lakást. Szóval most már meghalhatsz egy tiszta lakásban.

4. Mikor reggel felébredsz, és ő már készíti a kávét. Yesss!

5. Mikor az ölébe rakja a lábad, amíg tvt nézel. A lábad pihentetése ÉS érzéki kényeztetése.

6. Mikor a sorban állsz valahol és elkezdi masszírozni a válladat. Mindjárt nem érzed türelmetlennek magad.

7. Mikor ő dönti el, hogy mik a terveid estére. Csak annyi a dolgod, hogy felöltözöl, és követed. Nem neked kell döntéseket hoznod = dögös.

8. Mikor rólad áradozik a barátaidnak/családodnak.

9. Mikor magához húz az ágyban reggel, pedig még alszik.

10. Mikor összebarátkozik valamelyik rokonoddal (anyukáddal/apukáddal). „Épp most küldtem apukádnak egy vicces YouTube videót” – zene füleidnek.

11. Mikor szemkontaktust kezdeményez egy partin, pedig már régóta jártok/ házasok vagytok.

12. Mikor öltönyt visel vagy szmokingot. Ennek egy nő sem tud ellenállni.

13. Mikor cipeli a táskádat és még az övét is, pedig meg sem kérted rá. Semmi nem kielégítőbb érzés, mint mikor a barátod/férjed sétál a bőröndjeiddel a kezében, amíg te szürcsölöd a kávéd.

Forrás: cosmopolitan.com

Fotók: artofmanliness.com