Jump to content

Szeretnél Rihanna mellett ülni a divatbemutatón? Megoldható!

2014. 07. 27. 17:36

Nem kell hozzá mást tenned, csak mélyen belenyúlni a pénztárcádba. A következő őszi divathétre árulják az első soros helyeket, ahol szupersztárok társaságát is élvezhetik a bátor vállalkozók. Megéri?

Az őszi divathét egyik újdonsága, hogy ha van elég pénze valakinek, bevásárolhatja magát egy első soros helyre, ahol olyan szupersztárok ülnek, mint Jennifer Lawrence vagy Anne Wintour. A héten indították el az aukciót a legnagyobb divatházak bemutatóira, viszont el is kérik értük rendesen az árát. Egy helyért 25 ezer dollárt kell fizetni és ez még csak a kezdő ár. Olyan olasz divattervezőket lehet megnézni, mint a Fendi, Prada vagy Giorgio Armani. A helyszín Milánó, szóval még az utazási költségeket is bele kell számolni.

Ki ne akarná fél éves fizetését elkölteni egy olyan helyre, ahol Rihanna mellett ülhet? Ráadásul az egész csomagot is megveheted, ha amiatt aggódsz, hogy elfogynak a jegyek. Egy hangyányit felmegy az ára így a jegyeknek, összesen 95 ezer dollárt utalhatsz a rendezvény számlájára, ami 22 millió forintnak felel meg.

Ami viszont nevetséges, hogy a sztároknak meg éppen fizetnek azért, hogy megjelenjenek a divattervezők bemutatóin. Egyébként az összeg, amit fizetni kell az ülőhelyért jótékony célra megy. A feltörekvő designereket támogatják, akik valószínűleg a jövő tehetségei. Innentől kezdve mindenki maga dönti el, hogy reálisnak tartja-e az ajánlatot vagy inkább megdöbbentőnek. A divatnak bizony ára van.

Forrás és fotók: www.elle.com

www.dailymail.co.uk