Jump to content

Az ősz egyik legkülönlegesebb kampánya

2014. 07. 22. 22:39

Ma már nehéz eredeti és emlékezetes divatkampányokat gyártani. Viszont az Alexander McQueen mindig meg tud minket lepni. Legújabb őszi-téli kollekciójuk reklámja egyszerre félelmetes és gyönyörű. Az évszak hangulatát kitűnően jellemezte, cirkuszi mintákkal.

Nem titok, hogy egyik kedvenc tervezőnk a néhai Alexander McQueen, aki még 2010-ben hunyt el. Azóta a céget az akkori kreatív igazgató, Sarah Burton vitte tovább, aki próbál hű maradni elődje mesterműveihez. Bár több-kevesebb sikerrel ez a kampány telitalálat volt.

A 2014-es őszi-téli kollekció darabjait az egyre inkább befutó modell, Edie Campbell reklámozza hűvös szépségével. A fotósorozatot Steven Klein divatfotós készítette, immár másodjára, a sorozat helyszíne pedig a divatház székhelye, London volt. A modell már előző évben is megjelent a márka arcaként, és most egy sötét, mégis álmodozó háttérrel örökítették meg, ahogy a fekete lovon pózol. A mostani kampány témájának kicsit tündérmesés beütése van, fényűző kellékekkel.

A középkorra emlékeztető kollekció péntektől vált elérhetővé a neten. A modell gótikus királynőre emlékeztet, amint hideg pillantásokkal igézi meg a kamerát. Kiváncsian várjuk a divatház további kollekcióit.

Fotók: www.fashiongonerogue.com