Jump to content

Hírességek csalásait leleplezi egy Instagram oldal

2014. 07. 01. 08:56

Már lassan minden blogger mániájává vált, hogy feltöltse a képeit finomabbnál finomabb sütikről vagy hamburgerekről. Ilyenkor gyakran gondolunk arra, hogy lehetetlen, hogy egy szupermodell hamburgert majszoljon a hátsó ülésen. Igazunk is van. Ekkor jött képbe a #youdidnoteatthat az Instagramon.

Pár hónapja hozták létre azt az Instagram oldalt, ahol a #youdidnoteatthat hashtaggel töltenek fel képeket sztárokról, amint épp úgy fotózták le magukat, hogy valami hízlaló étel van a kezükben. Legtöbbször ugyanis mi sem hisszük el, hogy egy tökéletes testű Gisele Bündchen mondjuk, egy hatalmas Big Mac-et ebédel.

Sajnáljuk, hogy nem nekünk jutott ez előbb eszünkbe, de imádtuk, amint kommentelik ezeket a hamis képeket. Gyakran látszik ezeken a fotókon, hogy nem is rakják a szájukba az ételt, és csak úgy tesznek mintha.

Olyan hírességek csaltak már ebben, mint Emily Schuman, blogger, vagy Chiara Ferragni, cipőtervező. Szóval hölgyeim ne csüggedjünk, ha azt hittük, hogy csak mi vagyunk olyan szerencsétlenek, hogy diétázunk. Ők is azt csinálják, csak nem mutatják.

Forrás:huffingtonpost.com

Fotók:handbag.com

mydaily.co.uk