Jump to content

Cindy Crawford elárulja sikereinek titkát

2014. 06. 20. 14:33

A lassan 50 éves modell úgy döntött, ír egy könyvet karrierjéről. Jövőre fog megjelenni a boltokban, ami nem csak gyönyörű képeivel, de legfontosabb életszakaszairól fog szólni. Kiváncsiak vagyunk.

Cindy Crawford hihetetlen módon most lesz 50 éves. Bár az idő repül, rajta ez csak kicsit látszik meg. A szupermodell, aki a világ egyik legjobban kereső modelleihez tartozik úgy gondolta, hogy a könyvet születésnapja alkalmából is írja meg. „A könyvem még tavasz előtt fog kijönni, mielőtt 50 leszek, szóval ez az ünneplésem egy része, a rettegés helyett.” – mondja mosolyogva.

Könyvét a Rizzoli kiadó adja majd ki. „Ez a könyv nem csak egy ’nézegetős’ könyv lesz, amiben csak képek lesznek. Nem egy életrajz lesz, de természetesen lesznek benne divatfotók. Inkább azt a szót használnám, hogy keverék. Keveréke lesz mindannak, ami az elmúlt évtizedek során történt velem.”

Crawford-nak nem ez az egyetlen vállalkozása, amibe belekezdett. Van egy szépségápolási terméklánca is, a Meaningful Beauty. „A szépség változik, ahogy öregedünk. Mindig is szinonimáknak tartottam a szépséget, és önbizalmat. Ha magabiztosnak érzed magad, akkor az emberek ezt látják. Mindig azt mondom a mindenkinek, hogy ’fake it, until you make it’.” Vagyis játszd el, hogy magabiztos vagy, amíg tényleg azzá válsz.

Forrás és fotók: www.vogue.co.uk