Jump to content

Hét tény, amit nem tudtál a farmerról

2014. 06. 12. 14:44

Ez az anyag már több évtizede nyújtja a kényelmes és egyben trendi hatást. Mindenkinek az egyik "legalapabb" darabja, férfiaknak és nőknek egyaránt. Nézzük mit érdemes tudni a divatvilág egyik legféltettebb kincséről!

Farmer. Anyag és ruhadarab is, ha úgy vesszük. Ne gondoljuk azt, hogy csak a formájában léteznek több variációk. Bizony stílusban, színben, varrásban és anyagban is több millió alternatíva létezik. A világ egyik leghíresebb farmergyártó cége a Levi’s, ahogy a Diesel vagy a Replay Európában. Lányok milliói rajongtak még a 80as években James Dean-ért és a Levi’s nadrágjáért. Világtrend volt, és minden fiú farmert hordott. Ma már a nők is előszeretettel hordják, főleg mert formás lábaikat, vagy épphogy feneküket szebbnek mutatja.

1. Mit nem szabad soha a farmerral csinálni?

Például szárítóba berakni, mivel összezsugorodik. Soha ne mossuk ki farmerunkat, csak ha foltos. Ha pedig ki is mossuk, inkább hagyjuk a friss levegőn száradni.

2. Hogyan kell kimosni a farmert?

A természetes hatásért, fújd be ecettel, ami így a nem kívánt szagokat eltűnteti. Ha nem bírod ki, hogy ne mosd ki, akkor kizárólag alacsony fokon és kifordítva tedd, hogy megvédd a színét.

3.Hogyan éred el azt a hatást, hogy olyan legyen, mintha a nap kiszívta volna?

Nagyon egyszerű és nincs is szükséged ollóra vagy sajtreszelőre. Csak egy érdes felületű papírra van szükséged, amit a Hobby boltból is beszerezhetsz. Bátran húzogasd a farmer felületén, és profi hatást fogsz elérni.

4. Milyen hibákat követünk el, mikor farmert vásárolunk?

Nem a megfelelő méretet vásároljuk, és nem a jó formát az alakunkhoz. Mindenki számára alapdarab, de a legnehezebb a kiválasztása.

5. Mikor kell kidobni egy farmert?

Soha! A farmerünk is velünk együtt „öregszik”. Ha úgy érzed már kicsit túl sokat hordtad, akkor csak vágd le a lábát és csinálj shortot belőle.

6. Mi a legnagyobb hiba, amit el tudsz követni egy farmerral?

Kidobni.A farmer egy életre szól.

7. Mire kell ügyelni, amikor farmert vásárolunk?

Fel kell tenned magadban a kérdést, hogy tulajdonképpen milyen stílusú farmert keresek? Egy laza, fiús hatásút vagy skinny és szexy típusút.

Forrás és fotók: www.vogue.co.uk