Jump to content

Rihanna sokkolt a CFDA díjátadón

2014. 06. 04. 15:53

Ha van valami, amit mindenki biztosan tud az énekesnőről, hogy nem fél bármelyik testrészét megmutatni. A hétfő este megtartott, nagy presztízsű divat díjátadón, egy majdnem átlátszó estélyiben mutatta meg a bájait, miközben átvette az év divatikonjáért járó díjat.

A hétfőn megtartott díjátadó, a divatipar legjobban várt eseménye egész évben. Ezt úgy képzeljük el, hogy olyan, mint a színészeknek az Oscar-díj. Itt tényleg a szakmában elért sikereket jutalmazzák. Biztosan állíthatjuk, hogy 2014 nem okozott csalódást.

De mi is az a CFDA díjátadó?

Minden évben több jelöltet neveznek ki, különböző díjakra. Női, férfi, kiegészítő tervezésért, ezen kívül újságírói eredményekért és kreatív látásmódért osztanak díjat. És végül minden évben kiválasztják az év divatikonját.

Ahogy a CFDA hagyomány előírja, a tervezők a kedvenc múzsáikkal jelentek meg karöltve. Így Michael Kors Blake Lively-vel, Zac Posen pedig Solange Knowles és Francisco Costa-val. Természetesen a múzsák a tervező ruháját öltötték magukra.

Ezalatt Rihanna biztosra ment, hogy minden szem rá szegeződjön. A több, mint 200 ezer Swarovski kristállyal kirakott estélyit Adam Selman tervezte, kizárólag az énekesnőnek. Minden egyes kristályt emberi kéz helyezett fel a fátyol vastagságú ruhára. Napokon keresztül készítették, de a hatás nem maradt el. Minden egyes szerelésével bebizonyítja Rihanna, hogy megérdemelte az év divatikonjáért járó díjat.

Anna Wintour, az amerikai Vogue főszerkesztője adta át a díjat a 26 éves szépségnek, egy kis meglepetéssel együtt. Miután befejezte a beszédet, Wintour lejátszott egy videót, ami egy kitalált sms-ezés kettejük között. A videót a Vogue magazin oldalán lehet megtekinteni. 

Hiába törölték le Rihanna Instagram oldalát a nudista képek miatt, vagy váltott ki ellenszenvet a marihuána támogatásáért, ő egy igazi díva, és még hosszú út áll előtte. Nem ő követi a divatot, hanem már ő teremti.

Forrás és fotók: www.vogue.com 

www.becomegorgeous.com