Jump to content

A legjobb tavaszi-nyári szépség reklámok

2014. 05. 22. 15:41

Ha kozmetikai reklámot akarnak készíteni, akkor ma már szinte kizárólag hírességek jöhetnek szóba, akik majd reklámozzák a terméket. Ebben az évben is kitettek magukért a divatházak, olyan sztárokkal kampányolnak, mint Kristen Stewart vagy Cara Delevingne.

Christy Curlington-Burns a Calvin Klein parfüm reklámjával tért vissza a divatiparba, ő és az elragadó férje, Ed Burns az Eternity férfi és női parfümjét reklámozzák.

 

A Prada most visszafogottabb stílusra törekedett. Léa Seydoux színésznőt kérték fel, hogy a Prada Candy Florale nevű illatot reklámozza. Ha vannak olyanok, akik nem bírják Kristen Stewartot, most biztos meggondolják magukat. A Balenciaga Rosabotanica nevű parfümjét nagyon hitelesen reklámozta, ami az ártatlanságot és vadságot hirdeti. A L’Oréal mindig is jól tudott választani szépség nagykövetet, most kifejezetten teli találat volt Kirsten Dunst. A színésznő lágy, nyári fürtjei tökéletesen párosulnak az angyali tekintetével. Az egyik kedvencünk a Christian Dior kampányok, akik valahogy mindig elvarázsolnak minket. Most sem csalódtunk, egy Marie Antoinette stílusú reklámban gyönyörködünk, amihez Daria Strokous modellt kérték fel, hogy a legújabb sminkeket reklámozza. Bár a Pantene reklámjai eddig nem igazán a hírességekről szólnak, most kivételt tettek, és Gisele Bündchen szupermodellt kérték fel, hogy a hajtermékeket reklámozza. A Lancome mindig is rózsaszínes és lágy smink kollekcióiról volt felismerhető, és ehhez Lily Collins színésznőt kérték fel, akit egy babarózsaszín ballerina ruhában kaptak lencsevégre. Az eredmény önmagáért beszél:

Az Yves Saint Laurent sminktermékek a színekről szólnak általában és a mostani kollekcióhoz a fiatal modellt, Cara Delevingne-t fotózták. A kép másik szereplője szinte alig tűnik fel, annyira elvonja a figyelmünket az igéző szempár.

A MAC Rihannát kérte fel, a felek immáron másodszorra dolgoztak együtt. A limitált kiadású rúzs, alapozó és szemhéjpúder reklámhoz, az énekesnő szőke parókát vett fel, az eredmény pedig önmagáért beszélt, a termékek nagyszerű fogadtatásra találtak. Katie Holmes egykoron két dologról volt híres, a Dawson és a haverok sorozat föszerepéről, valamint arról, hogy Tom Cruise felesége volt. Mára a helyzet annyiban változott, hogy bár komoly filmsikerek továbbra sem köthetőek a nevéhez, szépségével még mindig el tudja adni magát és az általa reklámozott termékeket. Holmes legutóbb a Bobbi Brown cég termékekét reklámozta és a hírek szerint az új Nude Glow kollekciót hamar elkapkodták.

Forrás és fotók: www.harpersbazaar.co.uk