Jump to content

A világ, Karl Lagerfeld szemében

2014. 05. 16. 18:56

Szerintünk nincs olyan ember, aki ne látta volna a fehér haj, sötét, fekete napszemüveg kombót. A Chanel kreatív igazgatója mindig is híres volt csípős nyelvéről. Összegyűjtöttünk 10 anekdotáját, plasztikai műtétről, egészen Királynőig.

Karl Lagerfeld megteheti, hogy igenis véleményt mondjon mindenről, ami a divattal kapcsolatos. Már több mint 20 éve a Chanel feje és sosem okoz rajongóinak csalódást. Szerintünk a következő 10 szólása a legszórakoztatóbb.

1.A plasztikai műtétről… „Semmi nem tesz öregebbé, mint a próbálkozás, hogy fiatalabbnak tűnj. A száj műtétek a legrosszabbak. Úgy néznek ki, mintha nemrég szálltak volna keresztül a szélvédőn egy autóbaleset során, és utána varrták volna őket össze.”

2.Magáról…„Én olyan vagyok, mint egy karikatúra, saját magamról, és ez tetszik. Számomra a Velencei Karnevál egész évig tart.”

3.Hogy mikor néz ki a legjobban…„Nagyon kifogástalanul és tisztán nézek ki, mielőtt lefekszem aludni. Mikor gyerek voltam, anyukám mindig azt mondta, hogy bármikor felkelhetsz az éjszaka közepén halálos betegen, szóval mindig kifogástalanul kell kinézni. Ma már csak nevetek ezen, de azzal egyet értek, hogy mindenkinek úgy kellene aludni mennie, mintha randija lenne éjjel.”

4. Személyes teréről…„Van egy vendégházam, mert nem szeretem az embereket a házamban.”

5. Késésről…„Három héttel később születtem, mint ahogy az anyukám várta. Azt a három hetet sosem kapom vissza.”

6. Múzsákról…„A szó múzsa, nagyon limitált. A divatvilágban sokfajta embert kell öltöztetned, ezért több múzsára van szükséged. A kisugárzás, a lélek, az élethez való viszony és a divat. De nem kell divat őrülteknek lenniük, mert azokért nem igazán vagyok oda.”

7. Diétájáról és önmegtartóztatásról…„Csak azt szeretem, amit szerethetek. A csábításon felülemelkedtem. Nincs gyengeség. Amikor egy tonna ételt látok a stúdióban, nekünk és mindenkinek, számomra ez olyan, mintha minden mű lenne… olyan vagyok, mint az állatok az erdőben. Nem fogják meg azt, amit nem lehet.”

8. A szépségről…„Az élet nem egy szépségverseny, néha egy csúnya ember is fontos. Amit utálok az az undorító, ronda emberek… a legrosszabb a ronda és alacsony emberek. A nők lehetnek alacsonyak, a férfiaknak ez lehetetlen. Ez egy olyan dolog, amit nem bocsájtanak meg az életben…gonoszak és meg akarnak ölni.”

9.Cara Delevingne-ről…„Ő nem egy kimagasló szépség. Talán Bacon mondta, hogy ’nincs szépség furcsaság nélkül’.

10. Az angol Királynőről…„Ő sosem nevetséges, hanem mindig hibátlan. Ehhez a munkához, napjainkban, ő egyszerűen tökéletes. Nem kell divatikonnak lennie, aki változtatja a divatot. Cambridge hercegnője viszont képes rá. Kate sikkes a maga klasszikus módján, miközben Camilla néha vadabb, főleg a Philip Treacy kalapjaival. Ismerek embereket, akik ismerik őt. Állítólag okos és magabiztos.”

Forrás és fotók:

www.harpersbazaar.co.uk

www.thegloss.com