Jump to content

Emma Stone, aki a pókember barátnője élőben is

2014. 04. 26. 17:13

Május végén mutatják be A csodálatos pókember 2-t, amit hetek óta reklámoznak a gyönyörű színésznővel együtt. Ezen kívül Stone a legújabb Vogue címlaplánya is, immáron harmadik alkalommal.

Nem sokan ismerik még mindig a 25 éves színésznőt, aki pedig már hét éve van a színészi pályán, és szép csendben bizony egyre nagyobb babérokra tör. Jellegzetes rekedtes hangját a legendák szerint kólikás csecsemőkorának köszönheti, amikoris órákon és napokon át sírt a hasfájástól.

A rengeteg pletyka ellenére az Emily-ként született lány igenis földhöz ragadt maradt, persze egy kis ördögiességgel extrázva. Partnere, Andrew Garfield-del, akivel egyébként már másodszorra játszanak együtt az új filmben, már 2011 óta együtt vannak. De ki is ez a karakteres lány valójában? Legújabb interjújából kiderítettük.

A vörös szépséget bár kicsit kiborítja a sok interjú, mindig vicces és bájos. Önfejlesztésnek hívja ezt temérdek újságírói programot. És miért is ördögi kicsit a lány? Legújabb interjúja kicsit érdekesebb módon alakult, mint máskor. Az újságírónak nem volt könnyű dolga, ugyanis elmentek egy macikészítő boltba, ami Amerikában kifejezetten népszerű, főleg a gyerekek körében.

A színésznő miközben maciját egy farmerba öltözteti, folyamatosan macis viccekkel dobálózik. Minden eddigi kollégája csak jókat mond róla, főleg Jonah Hill, aki szerint ’ő a legviccesebb ember egy szobában’.

Kis korában egy PowerPoint prezentációval vezette le a szüleinek, hogy meg kéne engedniük, hogy színésznő legyen. „Arra is emlékszem, hogy miközben könyörögtem a szüleimnek, hogy engedjenek el LA-be, egy Madonna szám ment alatta.” – mondta nevetve.

Bár az első pár év nem ment zökkenőmentesen, sőt, még szerepeket is alig kapott, végül a Superbad, paródiafilm meghozta az első kisebb sikert számára 2007-ben. Azóta láttuk a Könnyű nőcskében, ahol főszerepet játszott, vagy az Őrült, dilis szerelemben, ahol Ryan Gosling volt a partnere.

Azt is elárulta, hogy igen sajnos rákeresett a nevére a Google-ön. „Általában nem tetszik, amit találok. A kedvencem a ’Alapvetően nyájas lotyó’ cikk volt, azóta is azon nevetünk a barátaimmal.”

Mielőtt megkapta a pókember barátnője, Gwen Stacy szerepét, nem volt benne biztos, hogy szeretné. „Ameddig nem törődsz a karaktereddel, addig semmi nem számít.” Végül rájött, hogy része akar lenni ennek a kalandnak és már másodszorra játssza el a szerepet.

Mikor kapcsolatáról kérdeztük, rögtön mosolygott. „Szerintem sokat tanultam tőle azzal, hogy körülötte voltam. És tudod, ő az egyik legfontosabb személy az életemben.”

Stone 2011 óta a Revlon kozmetikai cég arca, így tud egy-két dolgot a divatról. Még a párizsi és new york-i divathéten is ott volt. Barátságot kötött Alber Elbaz-zal, aki 2012-ben tervezett neki egy ruhát, a MET Gálára. „Sosem gondoltam arra, hogy stílust diktáljak. Mondjuk elég menő lenne, ha mindenki a kedvenc sárga bőrcipőmben járkálna.” – mondja mosolyogva.

Valószínűleg pár hét és mindenki erre a filmre fog igyekezni. Előtte még pár helyre el kell utaznia, hogy reklámozzák a filmet. „A közönség reakcióját sosem tudtam kezelni.” De az biztos, hogy még a következő években hallunk még a nevéről.

Forrás és fotók: www.vogue.com