Jump to content

Top 10 legjobban kereső modell

2014. 04. 17. 13:38

A Forbes minden évben különböző csoportok szerint gyűjti össze a legsikeresebb vagy gazdagabb embereket. A legjobban kereső modellek közül Gisele Bündchen már évek óta a csúcstartó.

1. Gisele Bündchen- 42 millió dollár

Bár az előző évhez képest egy kicsivel kevesebbet keresett most, a 32 éves szupermodell még mindig élen jár. Két gyerek után még mindig irigylésre méltóan néz ki. Tom Brady baseball játékossal már több éve boldog házasságban élnek. Senki nem gondolná, hogy anno Leonardo DiCaprio ott hagyta az oltárnál.

2. Miranda Kerr – 7.2 millió dollár

Az ex-Victoria’s Secret modell még 2007-ben csatlakozott a fehérnemű márkához, de végül előző évben kilépett. 2009-ben indította el saját kozmetikai cégét, a Kora Organics-et. Azóta a Mango-nak volt reklámarca, és a Reebok is felkérte a kampányához. Büszke édesanya, aki Orlando Bloom felesége volt, de már elváltak.

3. Adriana Lima – 6 millió dollár

Már 2000 óta a Victoria’s Secret angyala, aki ezzel beírta magát a történelembe, mint a „legidősebb” angyal. Nem meglepő, hogy így az átlagosnál is nagyobb összeget kap. Ezen kívül saját fehérnemű lánca van.

4. Kate Moss – 5.7 millió dollár

Általában egy modell csak pár évig van karrierje csúcsán, mivel idővel kiöregszenek a szakmából, hacsak nem Kate Moss vagy. 39 évesen még mindig a leghíresebb magazinok címlapján domborít és több mint 30-szor volt a brit Vogue címlaplánya. Vogue Eyewear-rel többszörösen meghosszabított szerződése van, ezen kívül a Rimmel kozmetikai cég kampányarca, Versace és Liu-Jo szerződéssel kiegészítve.

5. Liu Wen – 4.3 millió dollár

Kína szupermodellje, a világ egyik leggyorsabban fejlődő divatországában él, ami feltehetően 2020-ra megháromszorozza méretét a divatvilágban.

6. Hilary Rhoda – 4 millió dollár

Nem lehet rossz dolog, ha az anyukád a menedzsered a kezdetektől fogva. A 26 éves Hilary-nak és anyjának, Marianne-nak úgy látszik bejött az élet. A modell már hetedik éve az Esteé Lauder reklámarca, ami idő elteltével egyre jövedelmezőbbé vált.

7. Carolyn Murphy – 3.6 millió dollár

Egyértelmű, hogy tökéletes amerikai kinézetének hála, több tervező a szívébe zárta. 17 éves kora óta modellkedik és olyan híres tervezőkkel dolgozott már, mint Karl Lagerfeld, Mario Testino, Steven Meisel és Helmut Newton.

8. Joan Smalls – 3.5 millió dollár

Smalls új névnek számít a Forbes listáján, de már évekkel ezelőtt befutott modell. A Puerto Rico-i szépség már a Models.com oldalán is az első volt a rangsorban. Ő az első Esteé Lauder nagykövet, akinek latin vér csörgedezik az ereiben.

9. Candice Swanepoel – 3.3 millió dollár

A dél-afrikai szépség 15 évesen lett felfedezve és azóta ível fel a karrierje. A Victoria’s Secret angyala, és a cég egyik legjövedelmezőbb reklámozója.

10. Lara Stone – 3.2 millió dollár

2010 óta tartják számon sikereit. Egy kizárólagos szerződése van a Calvin Klein-nal, minden kampányban benne van, a Calvin Klein Jeans, ck Calvin Klein és Calvin Klein kollekcióra értve. Miután szült, vissza is jött a divatiparba.

Forrás: 

www.forbes.com

Fotók:

www.forbes.com

www.fashion.zarzarmodels.com

www.heycrazy.worldpress.com

www.fashiongonerouge.com