Jump to content

Az idei év legtrendibb sport összeállításai

2014. 04. 15. 16:27

Ha sportolunk, ha nem, biztosan mindenkinek van egy pár sportcipője a gardróbban. Ráadásul, ha tudjuk, hogy jól nézünk ki edzés közben, több kedvünk van edzeni, és minden máris jobban megy!

Mikor sportra gondolunk, ne asszociáljunk rögtön a szenvedésre! Tudományosan bizonyított, hogy miközben edzünk, sportolunk, boldogsághormonok termelődnek szervezetünkben, amitől utána rendkívül jól fogjuk érezni magunkat. Így lesz a mozgásból vágyott tevékenység, egyfajta szenvedély. Jobb lesz mindennapi közérzetünk, és ha közben még csinosak is vagyunk, hát megvan a tökéletes program egy szép tavaszi délutánra!

Szóval, ha rászánjuk magunkat, hogy végre elmenjünk edzeni, akkor ezekre az íratlan szabályokra érdemes odafigyelni. A lábunk a legfontosabb, tehát minden a megfelelő cipő megtalálásával kezdődik. Ilyenkor ne feltétlenül a márkára vagy színére gondoljunk, hanem, hogy a választott sportágra mi a leginkább alkalmas lábbeli. Simán lesérülhetünk, ha maga a cipő nem megfelelő. A design sajnos itt csak másodlagos. Bátran ajánljuk a Nike, Adidas vagy Reebok cipőket, íme a legújabb darabok a kollekciókból:

A nadrágnak és felsőnek egyértelműen kényelmesnek kell lennie, és nem túl lengének, nehogy akármibe is bele akadjon. Próbáljuk a susogós nacikat hanyagolni, mert azonkívül, hogy az egyáltalán nem trendi, és leginkább öregapánk szereti hordani, anyagát tekintve is eljárt felette az idő.

Nem kell szivárványszínű szerelés a konditerembe, vagy arra, hogy fussunk egy kört a Margit Szigeten. A lényeg az egyszerűség és praktikusság. A fekete cuccok mellé persze becsempészhetünk egy-két neon színt a szerelésünkbe, de azokat nem egymással variálva, mert mint minden kombinációnál, itt sem szabad a színkavalkáddal túlzásba esni. Az alábbi képen például már talán túl sok szín lett összevariálva.

A 2014-es sport-vonal, még a legnagyobb divatházaknál is hódít. Vannak olyan tervezők, akik minden évben raknak sportos darabokat kollekciójukba, mint például a Lacoste, Tommy Hilfiger vagy Stella McCartney, mivel eredetileg ők sportruhákat terveznek.

Azonban ezeket csilliárdért árulják, és persze nem kell feltétlenül egy másfél milliós shortban sportolni. Azt azért eláruljuk, hogy ez az év a valóban rövid shortokról, a hálós anyagokról és a kapucnis pulcsikról fog szólni. A minimál és fényes darabok lesznek a legnépszerűbbek.

Fotók:

www.wheretogetit.it

www.vogue.uk.co

www.reebok.com

www.lookbook.nu