Jump to content

Irodai alapruhatár tavaszra

2014. 04. 12. 16:32

Fellélegezhetünk: a tavasz egyértelműen a legkönnyebb időszakot hozza el, már ami a munkahelyi öltözködés bénázós reggeleit illeti. Reggel már nem kell vastag harisnyát és csizmát húznunk a kinti hideg miatt, majd titokban körömcipőbe bújni az irodai WC-ben. Lássuk a tuti irodai megjelenés alapdarabjait!

A télben nem csak az a szörnyű, hogy sötét és hideg van reggelente, hanem egy magára valamit adó nő rettenetes választás közt vívódik: csinos legyek vagy inkább ne fázzak meg? A tavasz többek között ezt a dilemmát is elfelejteti velünk, nézzük, miben indulhatunk végre igazi hódító útra reggelente!

Már rég nem igaz, hogy a fehér egy unalmas viselet lenne. A mai darabok szexibbnél szexibbek, gyönyörű a szabásuk és roppant nőiessé varázsol minket reggelente.

 

Nagy könnyebbség, hogy a legtöbb munkahelyen nem elvárás szoknyában megjelenni, ezért nem árt, ha feltankolunk pár tuti irodai nadrággal. Akinek gondot okoz a színösszeállítás, ne variáljon sokat: a sötétszürke és fekete kiválóan megteszi, ezzel biztosan nem hibázhatunk.

Ha főnökök vagyunk, nincs mese, komolyra kell venni a szerelést. Ha nem feketét választunk kosztümnek, hanem egy lágyabb szürkét, mindjárt nem lesz olyan feszes a hangulata kinézetünknek.

És végül egy jótanács: szerezzünk be egymással jól variálható darabokat és rengeteg időt spórolünk meg reggelente a gardrób előtt!

Fotók:

www.morefashionable.com

www.tallsnob.com

www.womensdish.com

www.brownscleaners.web13.hubspot.com

www.debbiesrl-talks.blosgpot.hu