Jump to content

SJP első cipőkollekciója

2014. 04. 07. 17:30

Mindenki ismeri az apró színésznőt, aki hat éven keresztül alakította a szókimondó újságíró, Carrie Bradshaw-t. Bár a sorozatnak már rég vége, a színésznőnek még mindig van mit mondania a világnak, főleg, hogy első cipő-kollekcióját most dobta piacra.

A Harper’s Bazaar áprilisi címlaplánya nem más, mint Sarah Jessica Parker, becenevén SJP. A híres Szex és New York sorozat stílusikonja még most sem kényelmesedett el, sőt legújabb cipőkollekcióját, a magassarkúk koronázatlan királyával, Manolo Blahnik-kal hozta össze.

Amit tudni érdemes a 46 éves színésznőről, hogy mindig inkognitóban járkál kedvenc városában, New York-ban. Egyértelműen divatikon, aki már 16 éve él boldog házasságban férjével, Matthew Broderick színésszel, és együtt nevelik két ikerlányaikat a város szívében.

„Soha nem akartam híres lenni – mondja. „Ezzel soha nem fogok kérkedni, nem mintha nehéz lenne tisztelettudónak lenni és jól viselkedni.” Valószínűleg le is tagadná, ha tehetné, hogy ő színésznő, színházi előadó művész, producer, adománygyűjtő, UNICEF nagykövet, feleség és anya egyben. Ehhez még hozzá adhatjuk, hogy stílusikon, 5 parfümöt dobott már piacra és, hogy van egy szerződése a Garnier-rel. Még azt is megtudtuk, hogy 2010-ben 30 millió dollárt keresett a sorozat filmadaptációjával.

„Nagyon hízelgő, hogy azt állítják rólam, hogy van valamiféle kapcsolatom a nőkkel. Persze én is szeretem a divatot, de nem annyira nagy odaadással, mint Bradshaw.” – ismeri el. Ettől függetlenül, ha a divat szakma imádja, akkor miért vesztegesse el ezt a lehetőségét? Ezért is döntött úgy, hogy Manolo Blahnik divattervezővel karöltve, kiad egy kollekciót, SJP néven.

Az interjú alatt azonban csak egy átlagos csizmát viselt, bocsánatot is kért érte. Imád fontos estélyeken és rendezvényeken kiöltözni, de hétköznap ő is átlagos életet él. „Nem is tudom, hogy élhetnék máshogy. Metróval megyek dolgozni. Elviszem a gyerekeimet a suliba. És mikor észrevesznek, általában nem tolakodóak.” Nem mintha érdekelné a színésznőt, hogy mit gondolnak róla. „Nem olvasok el semmit,” – mondja. „Nem googlizom meg a nevem. Jézusom, soha nem tenném. Kiváncsi természetű vagyok, minden érdekel kivéve az, amit az emberek mondanak rólam. A random kegyetlenség, amit nem értek."

Házasságáról mindig is elégedetten beszélt. „Emlékszem, az esküvőnkön egy fekete ruhát viseltem. Nincs semmi értelme, de egyszerűen nem akartuk, hogy bárki is figyeljen ránk. Vicces, hiszen ez az esküvőnk volt.” – vallotta be mosolygósan. „Gwyneth Paltrow apukájának volt egy nagyszerű mondása, amit még elmondani és félek… de valaki egyszer megkérdezte tőle, hogy hogy nem vált el ennyi év után. Erre csak azt mondta: ’ Soha nem akartunk egy időben elválni.’ – fejezi be a színésznő. „Most persze mindenki azt gondolja, hogy volt olyan időszak, amikor el akartunk válni. De ha maradsz a házasságban, azzal eldöntöd, hogy része akarsz lenni, mindentől függetlenül."

Mikor visszatért az újságíró a cipőkre, még azt is elárulta a színésznő, hogy a forgatások alatt, melyik cipő volt a kedvence. „Valószínűleg a fekete szatén Manolo. Volt, hogy 18 órán keresztül hordtam, és még mindig kényelmes volt.” – nevet. „És ami meglepő lehet, hogy nagyon kicsi gardróbom van, ráadásul hatalmas kupival."

És végül beszélt a kollekciójáról, ami már a Nordstrom-ban kapható. „ A kedvenc cipőmet Carrie-nek neveztem el.” – mondja fülig érő mosollyal. „Hogy ne tettem volna? Először is imádtam őt játszani! És talán a legfontosabb, hogy imádtam azt a tapasztalatot. Megváltoztatta az életemet.”

Forrás:

www.harperbazaar.co.uk

Fotók:

www.inspirationbycolor.com

www.awake-smile.blogspot.hu