Jump to content

Ruha felismerő app telefonra

2014. 03. 26. 16:59

Mindenkivel előfordult már legalább egyszer az életében, hogy meglátott valakin egy nagyon csinos felsőt vagy cipőt, és egyszerűen megölte a kiváncsiság, hogy vajon hol vette. Na pontosan ezért találták ki ezt az új app-ot, az ASAP54-et.

Az ASAP54 alig egy éve indult el Londonban, 2013 áprilisában. Kitalálója a Sao Paolo születésű, Daniela Cecilio volt. Saját frusztrációja adta számára az ötletet, amikor már nem tudta elég jól szavakkal leírni, hogy mit is keres a neten.”Mindig is kiváncsi voltam, hogy más barátaim vagy múzsáim mikre keresnek rá, és titokban innen gyűjtöttem inspirációt.”

Az ASAP54 egy olyan alkalmazás, ahol lefotózhatsz egy ruhadarabot akárkin, és ez az app megkeresi. Olyan, mint egy vizuális keresőrendszer. Ezen kívül ha feliratkozol az oldalra, tagja lehetsz rögtön a közösségnek, ahol akárkit követhetsz és lecsekkolhatod, hogy ők milyen kincsekre találtak. Nem csak a divat-múzsákat lehet követni, hanem ugyanúgy a barátaidat is. A saját személyes faladat is megszerkesztheted, ahol a többiek tájékozódhatnak, hogy te aznap milyen ruhákra kerestél rá.

 

Ráadásul, ha nem találja a rendszer a lefotózott ruhát, tovább keresheted, és 1 napon belül még további hasonló darabokat is keres számodra. Mindemellett személyes stylistok is segítenek levadászni a tuti darabokat és nem csak megtalálhatod álmaid cipőjét, de ha mondjuk aznapra nincs semmi ötleted, hogy mit vegyél fel, ez az oldal rengeteg inspirációt ad.

Fotók:

www.abduzeedo.com

www.trocatrocafashion.com.br

Forrás:

www.asap54.com