Jump to content

Rihanna a Balmain arca

2014. 02. 26. 18:50

Balmain talán nem tartozik a legismertebb márkák közé, legalábbis legtöbbünknek nincs benne a top 5-ben ha híres dizájnert kell említenünk. Talán ezért is esett egy nagyágyú celebre a választás: Rihanna lett az arca Balmain tavaszi és nyári kollekciójának 2014-ben. A fotósorozatot Inez & Vinoodh készítette.

Rihanna mindig is nagy rajongója volt a francia márkának és szívesen hordta darabjait, hitelességből tehát ötös. Most, hogy fekete a haja és bohókásan göndör, kiválóan erősti a márka színes arcát. Különböző stílusú ruhákban, a nőiestől a szexisebb farmerig mind a 90es éveket próbálja visszaadni. A sztár a tetoválásait nem hogy nem takarja el, épp ellenkzeőleg: bátran vállalja, hogy a kompozíció része.

Rihanna számára nem ez az első alkalom, hogy belekóstolt a modellkedésbe, hiszen nem rég jött ki saját smink sorozata a MAC-ben. Ezen kívül a londoni River Island üzletláncnak már kétszer is tervezett kollekciót, saját: RiRi-style-ban.

Ez a képsorozat fejezi ki a legjobban Rihanna folyamatosan változó stílusát. Jól koronázza meg épp a napokban kijött első helyezését a ranglistán, a „Monster” című számával.

 

Fotó: www.handbag.com, www.vibevixen.com, www.m1905.com