Jump to content

Miley Cyrus meztelen fotózkodása – jelenség vagy játszma

2014. 02. 25. 08:00

Amerika legszemérmetlenebb aranytorkú énekesnőjét nem érdekli, hogy ki mit gondol róla. És ezt nem is titkolja. De vajon tényleg mindig minden testrészt meg kell mutatnia?

Ma már nincs olyan lény a Földön, aki ne ismerné a hírhedt Wrecking Ball videót, vagyis Miley-t. A csajszinak valószínű, hogy ez is volt a célja, hogy mindenki ismerje. Egykoron papa kislánya mára extravagáns díváva nyomta fel magát, meghökkenve néztük végig, ahogy szinte kopaszra vágta gyönyörű haját, nyújtogatja nyelvét és lassan minden fotón meztelen.

Amikor már azt hittük semmi új nem következhet, ő megint meglepte a világot egy újabb címlapfotózással, most a W Magazine számára. A képeken szőkére festett szemöldökkel láthatjuk, aminek hála, alig ismertük fel. A márciusi magazinban márpedig ő tündököl, az interjút Ronan Farrow készítette és a fotózást pedig Mert Alas és Marcus Piggott. Az évet remekül kezdte az énekesnő, nemrég kerültek ki vagány fotói egyenesesn Marc Jacobs kampányáról. Aztán decemberben kijelentette, hogy tavasszal #Bangerz koncert turnéjába vág bele.

Végülis kijelenthetjük, hogy beindult nála az élet. Interjúiban főleg a mai generáció nyelvén beszél, mint egy emberi sms vagy üzenet – állította Ronan Farrow. A nyelvnyújtogatós szépség kijelentette, hogy nem szereti a gyerekeket, mert szerinte gonoszak. Minden nap szembe kerül valamilyen kritikával Twitteren és Instagramon -ahol 16.7 millió (!) követője van-, de őszintén mondja, hogy nem érdekli. És mikor a vetkőzésről kérdezik csak ennyit fűz hozzá: „Mi soha nem voltunk bent, soha nem hordtunk cipőt. Szerintem ezért imádok nem hordani ruhát, és ezért vagyok mindig meztelen.”

Az év végére ő volt a legtöbbet keresett sztár a Google-on. Albuma, a #Bangerz a Billboard Top 200 legjobb albumok listáján landolt, és még a kritikusoknál is kivívta a tiszteletet is. Beszélt a stílusáról, hogy szerinte neki „sajátos” van, és épp ezért nem is érti a legtöbb lányt, hogy miért akarnak hosszú, szőke hajat és nagy műmelleket. Az nem saját stílus. Minden erővel azt próbálja hirdetni: nem kell tökéletesen kinézni.

Expasijával (Liam Hemsworth), való kapcsolatáról inkább csak röviden beszélt. „A pasik túl sok pornót néznek. Pedig az nem is igazi, a lányok sem igaziak. Ez nekünk, lányoknál a romantikus filmekre igaz. Nincsenek ilyen pasik a világon. Csak olyanok léteznek, akik túlságosan próbálkoznak, hogy lenyűgözzenek engem. Nem kell. Nincs szükségem drága éttermi vacsorákra. Én tényleg csak ülni akarok és relaxálni.” Aztán folytatja -„Ezért nem ugrok bele már kapcsolatokba… Annyira imádom a zenémet, és amit csinálok a zenével, hogy a másik felemmé vált – inkább, mint egy másik személy.”

Nagyszájú és mindenről megvan a saját véleménye. Védjegye lett, hogy nem is rejti véka alá. Az évek során felnőtt a szemünk előtt. Akárhogy is nézzük, 21 éves lett. Akár fűről vagy bulikról van szó, teljes gázon élvezi az életet és a refkletorfényt. Öltözködésén ugyan van még mit csiszolni, de néha sikerül eltalálnia azt, ami állati jól áll rajta. Hogy meddig emlékezünk majd nevére, azt majd a jövő mondja meg.

Akit érdekel a teljes interjú, a linket itt találjátok.

http://www.wmagazine.com/people/celebrities/2014/02/miley-cyrus-ronan-farrow/

Fotó: www.mirror.co.uk