Jump to content

Elárasztották az Instagrammot a Fashion Week hírei

2014. 02. 21. 22:41

Egy hete ért véget a divathét New York-ban, ilyenkor árad fel a legtöbb fotó és videó az Instagrammra. Láttad a Szex és New York című filmet? Na pont úgy ültek a sztárok az első sorban, mint Carrie és a Csajok!

Összesen négy divathetet tartanak számon a világon: a New York-in kívül még Párizsban, Milánóban és Londonban jegyeznek hasonló felhajtást, amikoris a legnagyobb márkák kollekcióit mutatják be a sajtónak és a leendő vevőknek. Ha minderről még mindig nem ugrana be a hangulata, semmi baj. Gondolj a Szex és New York filmre, amikor Carrie és a csajok elvonulnak a nagy divatbemutatóra! Na pontosan ilyen a valóságban is, amikor a nemzetközi tervezők felvonultatják a legújabb kollekciójukat, mindezt napokon keresztül, szinte megállás nélkül. Minden nő egyszer az életében el akar menni egy ilyen eseményre.

Az első sorokban kizárólag a világsztárok ülnek, köztük ugye a divatlapok szerkesztői. A rendezvényen nem mindig vonul fel az összes világhírű divatház, mivel ők többnyire külön eseményen mutatják be új kollekciójukat - mert ők megtehetik. Ezen a divathéten már az őszi 2014-es kollekciókat láthattuk, amin most ez alkalommal Diane von Furstenberg, Michael Kors és Carolina Herrera is szerepelt.

Ilyenkor az Instagrammot elárasztják a képek, videók és fotók modellekről, sztárokról és ruhákról. Például mint David Beckham és családja a Victoria Beckham bemutatón. Támogassuk Mamit, és közben mutassuk is meg a világnak egy gyors fotóval!

Fotó: dailymail