Jump to content

Kis fekete bőrruha a sztárok legújabb kedvence

2013. 09. 10. 11:30

A hagyományos kis fekete helyett egyre gyakrabban választanak a sztárok kis fekete bőrruhát, amely akár őszi ruhatárunk egyik meghatározó darabja lehet.

Idén a bőr ruhadarabok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A kis fekete helyett pedig egyre kedveltebb a kis fekete bőrruha, amely éppúgy beilleszthető ruhatárunkba, mint ahogy a sztárok teszik ezt a vörös szőnyeges megjelenéseiken. Gwyneth Paltrow például könnyed eleganciát sugároz a BOSS Black by Hugo Boss fekete bőrruhában és egyszerű fekete magassarkúban. Minimális kiegészítő, natúr smink, lazán kibontott frizura - klasszikus Paltrow! Jessica Alba elegáns, térdig érő Narciso Rodriguez ruhában, amit Giuseppe Zanotti cipővel és élénkvörös rúzzsal egészített ki. Jennifer Aniston a People\'s Choice Awards díjkiosztó gálájára Christian Dior ruhát választott, amely a rakott szoknyarésze miatt egyszerre volt merész és kacér.

\"\"

Foto: www.fabsugar.com

A merész, rocker bőrruha csupán egyetlen betűtoldást kapott elődjéhez képest (LBLD). A test vonalát követő szexi darabok mellett találunk olyat is, ahol nem az egész ruha anyaga bőr, csupán bőrrel díszített, csak a felső része, vagy csak egy-egy csíkban lelhető fel a bőr anyag. Színben a fekete dominál, de találni egy-egy világosabb változatot is. Ez a nőies, vagány ruhadarab ősszel is hordható, egy vastag harisnyanadrág és egy kardigán vagy farmerdzseki kíséretében.

\"\"

Mango - 17.995 Ft, Bershka - 8.995 Ft, Reserved

 

\"\"

Tally Weijl, Tally Weijl, Bershka - 6.995 Ft


\"\"

Orsay, Mango - 44.995 Ft, Mango - 13.995 Ft