Jump to content

10 módon is hordható egyetlen férfi ing

2013. 07. 19. 11:45

Bemutatjuk nektek, hogy ezt az alapvető férfi ruhadarabot mi nők hányféleképp hordhatjuk.

Nincs szükség ollóra, tűre és cérnára, csupán a pasid ingér. Lehet csíkos, kockás, vagy egyszínű, amit nem csak a reggeli kávé elkészítésekor kaphatsz magadra, hanem bátran felvehetsz utcára is. Íme 10 különböző mód, ahogy a mindennapokban kihasználhatod ezt a „közönséges” ruhadarabot.

Farmer és öv - Ez a megjelenés tökéletes a mindennapokra.

 

Pimasz - Hasvillantósan megkötött, feltűrt ujjakkal.

 

Vállnélküli mini ruha - Tökéletes cowgirl megjelenés. Először gombold be az inget anélkül, hogy belebújnál az ujjaiba. A két lengő ujjrészt tekerd körbe hátul, majd elöl kösd meg.

 

90’-es évek - Ha a ’90-es évek hanyag stílusát szeretnéd felidézni, akkor ehhez szükséged lesz egy kockás ingre, egy Converse cipőre és egy hózentrógerre, amit elöl az ingbe csíptess.

 

Vitorlákat felvonni! - Egy pár vitorlás cipő, kényelmes nadrág, és női mellény az ing fölé. Egy kis hullámot, fodrot is csempészhetsz megjelenésedbe. Ehhez húzz egy hajgumit a csuklód fölé, hajtsd rá vissza az inget. Oldalt pedig a derékrésznél egy biztosítótűvel foghatod össze a fodrokat.

 

Városi - Fekete nadrág és csizma, az ing fölé pedig egy öv lazán felhelyezve.

 

Üzleti - Egy szűk szoknyához is felhúzható, ha betűröd a szoknyád alá.

 

Reggeltől estig - Ideális megjelenés kezdve a napot az irodában és befejezve egy buliban. Az ing alatt egy csipke top hosszú nyaklánccal.

 

Bohókás - Fesztiválokra kifejezetten alkalmas ez a megjelenés. Fogd magad elé az inget, hajtsd a gallérját vissza, az ujjakat pedig hátul kösd meg, a lelógó részt pedig elöl tűrd a visszahajtott rész alá.

 

A klasszikus póló és farmer - Amikor nincs szükség arra, hogy kiöltözz, akkor a farmer, póló és ing hármasa remek választásnak bizonyulhat. Merészebb megjelenésed lesz piros vagy más, színes farmerben.

Forrás: www.brit.co

És íme egy példa, hogy mindez csíkos inggel is működik! További ötletek még a videóban.