Jump to content

Előtérben a hullámcsat – 3 különleges frizura

2013. 07. 12. 14:30

A hullámcsatot leginkább hajunk rögzítéséhez használjuk, kellően ügyelve arra, hogy észrevétlen maradjon. Viszont most ez a háttérbe szoruló eszköz hangsúlyos szerepet kap, mivel hagyományos funkciója mellett akár frizuránk dísze is lehet.

Bemutatunk három frizurát, ahol a hullámcsat nem eldugva, hanem díszítő elemként szerepel.

Fonott korona

Nem véletlenül közkedvelt viselet, amit különleges alkalmakra akár hullámcsattal is megbolondíthatsz. Indítsd el az egyik oldalon a fonást, a végét kösd be hajgumival. Tekerd körbe a fonatot és rögzítsd hullámcsattal. Kissé lazíts a fonáson, majd jöhetnek a hullámcsatok.

 

Bohókás fejpánt

Ki gondolta volna, hogy néhány hullámcsattal is lehet ilyen érdekes frizurát varázsolni? A szögesdrótra hajazó megoldás nagyon egyszerű, bár a segítség biztos elkél hozzá. Kezdésnek egy kissé fésüld fel a fejed tetején a frizurát, majd engedd le és fésüld meg, hogy legyen szép, egyenletes esése. Fújj rá egy kis lakkot, majd egyik oldalról elindulva X formában jöhetnek a hullámcsatok, sorra egymás után.

 

Napsugaras lófarok

Íme egy szokásos copf, amit most nem szokásos módon hullámcsattal bolondíthatsz meg. Ehhez fogd össze a hajad és kösd meg hajgumival. Végy egy tincset a copfodból, amit annak tövénél tekerj szorosan körbe, rögzítsd hullámcsattal. Arany és fekete színű hullámcsatokkal napsugarakat idéző módon rakd körbe a copfod tövét.

Forrás