Jump to content

Szerencse, bőség, egészség és csak néhány tárgy kell hozzá

2022. 12. 21. 19:00

Hiszem és vallom, hogy ha a környezetünkben káosz van, akkor a fejünkben is. Ebből kifolyólag szeretem a rendet magam körül. A Feng Shui is valami hasonlót javasol.

Mindannyian boldogságra, sikerre vágyunk, de van, hogy úgy teszünk ezeknek keresztbe, hogy nem is tudunk arról. A Feng Shui által történő lakberendezés abban segít, hogy szabadon engedjük áramolni az energiákat. Legalábbis a jót, és a rossznak útját álljuk.

 

Rend a lelke mindennek

A rendetlenség káosz és ha ilyen körülmények között élünk, ne csodálkozzunk, ha káosz uralkodik el az életünkben. A rendetlenség nemcsak esztétikai jelentőségű, de általa mi sem tudjuk, hogy mi hol van. Vagyis állandó keresgetés és idegeskedés lehet a jellemző.

Belépéskor

A bejárati ajtóba nemcsak lábtörlőt rakhatunk és nemcsak ajtódísszel tehetjük szebbé. Ha belépünk az ajtón, akkor egy úgynevezett pénzbéka is hozhatja nekünk a szerencsét. Ezt a tárgyat beszerezhetjük akár interneten, Feng shui üzletekben is.

Vízi élővilág

Sokaknak első háziállata a hal, ám az akvárium az otthon dísze is lehet. Ha pedig arany, narancs és fekete színű halakkal töltjük meg azt, akkor elűzzük a negativitást és bevonzzuk a szerencsét.

Akvárium helyett

Ha nincs akváriumunk és nem is szeretnénk, akkor a miniszökőkút is megfelelő. Nemcsak párásítja a levegőt, hanem a víz körforgása az energiát is mozgásban tartja.

Szobanövények

Az otthonunkat növényekkel is díszíthetjük, így élettel telivé tesszük.

Szerencsehozó sarok

Ha azt szeretnénk, hogy a jövőben ne legyenek anyagi gondjaink, akkor máshogyan kell a lakberendezésre is gondolni. A pénz sarok a szoba bal, legtávolabbi sarokban található. Ha ezen a helyen citrint helyezünk ki, az a pénz bevonzásában segíthet.

Végtelen pénztárca

Csupán annyit kell tenni, hogy a 8-as számot rárajzoljuk egy kis papírkára, amely a pénztárcánkban kap helyet. A 8-as felborítva a végtelen, amely az energiaáramlás folyamatosságára is utal.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | Képek: Pixabay)