Jump to content

Szerelmes ízek Valentin-napra

2022. 02. 12. 19:00

Közeleg a szerelmesek napja. A kedves ajándék mellett a saját készítésű ételekkel is elnyerhetjük párunk tetszését.

A férfiak szívéhez a gyomrukon keresztül lehet a legkönnyebben elérni, de ez nem jelenti azt, hogy a nőket ne lehetne elvarázsolni finom ételekkel. Már csak azért is, mert ez sok családban igazi ritkaság, hiszen a háziasszonyok dolga a konyhában tüsténkedni.

Mindegy, hogy egy pár melyik tagja gondolkodik Valentin-napi ételekben, az akár az egész család számára kedveskedést, odafigyelést jelent.

Már a reggelt indíthatod úgy, hogy szívet formálsz a tükörtojásból, amelyhez a szilikon szív forma segítséget nyújt. Ha nincs ilyen formád, akkor virsli felhasználásával is alkothatsz. Így csináld!

A szendvicsnek sem kell unalmasnak lennie. Főleg nem Valentin-napon. A kenyérből késsel vágj ki szívecskét, amely

A pizza bármikor kiváló étel lehet. Egy különleges, szerelmes napon pedig a szív formájú pizzával is kedveskedhetsz szerelmednek, méghozzá azokkal a feltétekkel, amelyeket imád.

Hoztunk néhány szíves receptet. Ha valamelyik megtetszik, még időben fel tudsz arra készülni.

A mindmegette.hu oldalán találtuk meg annak a sütinek a receptjét, amely ízével is magához édesget, de megjelenésében is szíves. A szíves tekercs önmagában elegendő ajándéknak minősülhet, hiszen időt és energiát kell belefektetni.

A recepttar.hu oldalán egy szív alakú linzerrel találkoztunk, amely formájában is a szeretet tükrözi. Ha a linzer mellé egy ajándék is társul, még sokkal varázslatosabb lehet a szerelmesek napja. A szíves linzer elkészítéséhez legalább egy órát kell szánni, de hidd el, meg fogja érni.

Sokkal nagyobb projektben gondolkodsz? Akkor ugyanezen a honlapon találsz szív formájú tortát is. Méghozzá Raffaello tortáról van szó, amely mind ízében, mind pedig megjelenésében azt tükrözi, hogy akinek készíted, az számodra fontos személy. A szív alakúr Raffaello torta remek ajándék lehet önmagában is.

Az activebeauty.hu-n jött velünk szembe az a brownie, amely a szeretet és a szerelem kifejezésére is igazán alkalmas. A szív alakú brownie bárkit levehet a lábáról.

A topreceptek.hu-n böngészve akadtunk a szíves pogácsára. Elkészítéséhez kattints IDE!

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | Képek: Pixabay)