Jump to content

Táskamánia a köbön, de hová rakd el?

2020. 02. 10. 19:00

A ruhák melegítenek, védenek a hidegtől, a napfénytől és természetesen esztétikai szerepet is betöltenek életünkben. A nők pedig különösen szeretnek öltözködni, ehhez pedig sok és sokféle ruha szükséges.

Nemcsak a ruha teszi az embert, hanem a lábbelik és a kiegészítők is. A táskák pedig szintén többfunkciós kiegészítőink. Öltöztetnek, valamint belepakolhatjuk fontos tárgyainkat. Cipőből és táskából márpedig sok kell, ám azokat el is kell rendeznünk az otthonunkban. Mint ahogy a ruhadarabjainknak is megvan a helye a szekrényben, a komódban, úgy a táskákat is igyekszünk praktikusan elrakni.

A legtöbb hölgy álma egy olyan gardróbszoba, ahová úgy helyezheti el ruháit, táskáit, cipőit és kiegészítőit, hogy azok átláthatók, gyűrődésmentesek. Sőt, egy ilyen gardróbszoba mindig meggyönyörködteti gazdáját.

A cipők a cipőtároló szekrényben kapnak helyet. Mivel nincs mindenkinek gardróbja, főleg nem egy erre elkülönített szoba, így jobb híján a szekrények aljában, a polcok tetején kapnak helyet ömlesztve a táskáink. Ahhoz, hogy átlássuk készletünket, úgy lenne érdemes tárolni azokat, hogy látszódjanak is. Ha hely van, már csak ötlet szükséges ahhoz, hogyan legyenek a táskáink a kiegészítő funkción túl esztétikai elem is. Ha imádod a táskáidat és gyakorta cseréled is azokat, akkor célszerű a kedvenc darabjaidat olyan helyen tárolni, ahonnan könnyen elő tudod venni, ha szükséged van rá. Az előszobában helyet kapó fogas vagy előszobafal talán csak azt a darabot bírja el, amelyet aktuálisan használsz. A többi, használaton kívüli, de imádott táskát máshol és máshogy kell elhelyezni. Mondjuk, helyet kaphatnak ugyanúgy az előszobában, a falra felakasztva. Gondoltál már erre a megoldásra? Képek helyett nálad lóghatnak táskák a falon. Egyszerű szöges megoldással is kivitelezhető ez, de akár fiókfogantyú is szolgálhat táskatartóként a falra felhelyezve.

Megoldást jelenthet a falra rögzített régi, de felújított állapotú kovácsoltvas kapudarab is, amelyre fülénél vagy vállpántjánál fogva is felakaszthatók a táskák.

Egy használaton kívüli függönykarnis, sőt, akár seprűnyél is megteszi.

További ötletekért nézd meg a videót!

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: pixabay.com | videó: https://www.youtube.com/watch?v=LRn_5iOMfOQ)