Jump to content

Függő kényelem

2018. 08. 29. 19:00

Hogyan képzelsz el egy függőágyat? Leginkább a homokos tengerparton két pálmafa közé kifeszítve? Álmodozz csak, legalább jövő nyárig, vagy vidd otthonodba a függőágy nyugalmát, hangulatát, kényelmét.

Nem is kell álmodoznod a függőágyról, hiszen az nemcsak a tengerparton állja meg a helyét, hanem az otthonodban is. Sőt nem is csak nyári fekvőalkalmatosság a függőágy, hanem bármikor használható.

Ha tengerparti nyaralásban volt részed, valószínűleg láthattál függőágyat is. A benne heverésző személy láttán olyan ötleted támadt, hogy te lennél szívesen a helyében. Ha előveszed a tengerparti nyaraláson készült fotókat, akkor fájdíthatja a szívedet a látvány, erős vágyat érzel, hogy újból ott lehess. Nos, a legtöbben ezt csak egyszer engedhetjük meg magunknak egy évben, tehát még várnunk kell arra. Mostanra már sokkal inkább a munkára kell koncentrálnunk, és akinek iskolás gyermeke van, még a tanévkezdésen is gondolkodhat. Nemcsak a kötelezettségeink miatt lehetünk szabályozva, de anyagilag is. A függőágy élvezetéről azonban ennek ellenére sem szükséges lemondani. Ha újból szeretnéd élni a tengerparti nyár élményét, vagy csak szeretnéd beleképzelni magad, hogy milyen egy függőágyban pihenni, akkor idehaza is gyakorolhatsz.

Ha a függőágyra gondolunk, akkor pálmafa, homokos tengerpart, napernyő és a luxus nyaralás jut eszünkbe. Csakhogy függőágyat vásárolni is lehet, és a teraszon is birtokba vehetjük. Sőt, még csak nyárnak, napsütésnek sem kell lennie, hiszen akár bent a lakásban is felfogatható egy függőágy. Erős karabinerek segítségével a mennyezetről is lelógatható ez a fajta kényelmi darab. Ma már kiváló, stabil állvánnyal rendelkező, alacsonyan lévő függőágyakra is szert tehetünk.
Imádnál hintázva olvasgatni, vagy tévét nézni, de nincs elég helyed az otthonodban egy függőágy számára? Akkor vásárolj függőfotelt. Ez a megoldás egy állványt foglal magába, amelyről lecsüng a fotel, és hihetetlen kényelmet, valamint lóbálást biztosít a használójának. Helytakarékosabb megoldás is, és azok számára is jó, akik tartanak attól, hogy a függőágyból könnyű kiesni. Azért a függőágyban tartózkodás sem egy művészet, de tény, hogy rá kell érezni arra, hogyan lehet abban biztonsággal feküdni.

A függőágy nemcsak az egzotikumot adhatja vissza életünknek, hanem használatával vízszintesbe kerül a testünk, és a kellemes ringatózás nyugtató hatással bír. A függőágyban lehetőségünk van kinyújtózni, és ez kimondottan előnyös lehet egy fárasztó munkanap után, főleg akik egész nap ülnek. Még a gyerekek számára is jótékony lehet, hiszen az egyik legfontosabb játékelem a hinta, és a függőággyal a hintázás kellemes érzését kapják a gyerekek, amely még az idegrendszer fejlődésére nézve is hatékony.

Nézz szét a kínálat között, hátha találsz olyan darabot, amelyet otthonodba is be tudsz illeszteni.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: gardenlines.co.uk, hefutureperfect.com, thespruce.com)