Jump to content

Karácsonyi huzavona: mi legyen a fa alatt? Íme 4 észbontó meglepetésötlet!

2017. 12. 06. 07:20

Az év egyben legjobban várt és a legtöbb kihívást tartogató időszaka 18 nap múlva megérkezik. A nagy kérdés viszont mindig ugyan az: mit vegyünk, aminek örülni is lehet és értelme is van? Nos, erre van 4 remek ötletünk.

A magyarok átlagosan 40 000 forintot költenek csak a szeretteiknek szánt karácsonyi ajándékokra. Ez az összeg a havi minimálbér 30 százalékával egyenlő. A lakosság közel kétharmada az aktuális havi fizetéséből vásárolja a meglepetéseket, így decemberben mindenki mélyen a zsebébe nyúl. De vajon mire kellene költeni, aminek tényleg örülnének szeretteink?

Utazás, wellness

Élményt ajándékozni a lehető legjobb dolog. Ki ne örülne egy kiruccanásnak vagy wellness hétvégének?

Szerencsére már nem kell egy kisebb vagyont elkölteni egy három napos, wellnessel és teljes ellátással kecsegtető ajánlat lefoglalására. Számos kuponos oldal kínál remek csomag ajánlatokat, az ünnepek közeledtével pedig még inkább jó ajánlatokra bukkanhatunk.

Az ilyen típusú ajándékok nagy előnye, hogy nem csak a fa alatt, hanem az indulás pillanatában is örömet okoznak, ráadásul a vakáció kiváló stresszcsökkentő, és feltölti az embert. Ezzel az ajándékkal, nem nyúlhatunk félre.

Sportcuccok

Noha ez kicsit hobbispecifikusabb választás, a jó sportfelszerelés mindig jól jön. Elvégre a drágább futócipő, egy mindent tudó multisport óra minden kezdő és haladó sportoló szívét megdobogtatja. Ráadásként miközben használja, akarva akaratlanul eszébe jutsz majd.

A sportfelszerelés egyébként ösztönzés gyanánt is remek. Nincs több kifogás arra nézve, hogy miért nem látogatjuk az edzőtermet vagy épp a futópályát.

Bérlet a sporthoz

A fentiek megléte ne okozzon gondolt. Ilyen esetekben egy nívósabb, maximális felszereltségű és magas szolgáltatást nyújtó edzőterembe szóló bérlet is mosolyt csalhat az ember arcára karácsonykor. Bármennyire elcsépeltnek vagy bénának hangzik, egy húsz-harmincezres bérlet magáért beszél.

Könyv, kreatív játék

A test karbantartásán túl az elmét sem árt csiszolni. Kiváló ajándék lehet egy jó stratégiai társas (pl.: Catan telepesei), a múltat felidéző, memóriát és alapismereteket átmozgató (pl.: 1914: Offensive à outrance) vagy épp a két fő számára kitalált 7 Csoda - Párbaj (7 Wonders - Duel).

Ami a könyveket illeti, a legújabb darabok, a hobbihoz vagy érdeklődési körhöz között olvasmányok mindig szívmelengetők. Ráadásul a karácsonyi szünetben akad idő olvasni is.

(Forrás: marmalade.hu | Kép: pixabay.com)