Jump to content

Turbózd fel az ajándékbeszerzést ünnepek előtt!

2016. 09. 29. 07:30

Mentesítsd magad a stressztől, és szerezd be a karácsonyi ajándékokat még jóval az ünnepek előtt! Ugyan még van idő, de hogy elkerüld a rohamot az üzletekben, légy jól szervezett!     

Az advent közeledtével elkezdődnek a rohamok az üzletekben, a városokban, bevásárlóközpontokban. Ha Téged is stresszel, hogy alig találni parkolóhelyet, minden drágább, tömeg van a boltokban, akkor légy jól szervezett, és még az advent előtt szerezd be a karácsonyi ajándékokat!

Általánosan elmondható, hogy napról napra növekszik az üzletek forgalma, és bennünk is a stressz, ahogy közeledik a karácsony. Érdemes mentesíteni magunkat, és előre gondolkodni, ami az ajándékbeszerzést illeti. Első körben írjuk össze az ajándékötleteket. Ehhez kiválóan alkalmazható az Urban: Eve blogon található karácsonyi tervező, amelyet Farkas Lívia állított össze. Persze magunk is összeállíthatunk listát, hogy kinek mit ajándékozunk. Ha ezzel indulunk útnak, máris hatékonyabbak lehetünk.

További megoldás az ünnepek körüli stressz csökkentésére, ha már az ajándéklistánkat kézben tartva webáruházakban vásárolunk, és boltokba járkálás nélkül házhoz hozzák nekünk a leendő ajándékokat. Ma már számos olyan webboltot találunk, ahol nem csak sablonos ajándékokat, hanem gyönyörű kézműves termékeket vehetünk, vagy ahol egyszerre szerezhetünk be ötletes ajándékokat az egész családnak.

Az mindenesetre biztosan a legrosszabb megoldás, ha az utolsó időszakra hagyjuk az ajándékvásárlást. Lehet, hogy most még azt gondoljuk, rengeteg időnk van, de karácsony előtt néhány nappal a tömegben lehet, hogy megbánjuk, hogy nem gondolkodtunk hamarabb.

(Forrás: hajraegeszseg.hu/forrás; ashleeproffitt.com, vividscreen.info/képek)