Jump to content

Fogadjunk, erre még sosem használtad a konfettit!

2016. 06. 21. 19:10

A szilveszter elmaradhatatlan kelléke a konfetti, ami nélkül nem buli, a buli. Viszont, próbáltál már belőle tálat készíteni? Bánhatod, ha nem, mert nem sokan büszkélkedhetnek dizájnos konfetti tállal.

A konfettivel kapcsolatban általában a szilveszteri vagy szülinapi buli erejéig számolunk, s míg egy abroncsra ránézve meglátjuk a benne rejlő kutyaágyat, addig egy zacskó konfetti láttán nem jut eszünkbe tálat készíteni belőle. Pedig lehet!

Mi az? Feldobom konfetti, leesik tál?

Ha megszállottja vagy az egyedi dolgoknak, ráadásul szeretsz barkácsolni is, akkor ez az ötlet személyre szabottan neked szól, ugyanis megmutatjuk, hogy négy hétköznapi dologból hogy kreálhatsz valami egészen különlegeset.

Amire szükséges lesz a konfetti tálhoz:

- lufi

- tapétaragasztó

- ecset vagy szivacs

- váza

Elkészítése

Fújd fel a lufit, majd kend be alaposan tapétaragasztóval és a szivacs vagy ecset segítségével oszlasd el a felületén, hogy bőségesen jusson a kívánt felére.

Tégy egy vázába jó sok konfettit és hempergesd bele a lufi ragasztós felét. Ne sajnáld rá, akár két zacskót is elhasználhatsz. Ezután hagyd száradni legalább fél órán át. Ha fokozni szeretnéd a stabilitást, hajszárítóval, óvatosan rámelegíthetsz.

Végezetül durrantsd ki a lufit, és voilá, kész is vagy!

(Kép: pinimg.com)