Jump to content

Elég sok mindenre alkalmazható a fényfüzér

2015. 11. 30. 23:43

A tél elején, különösen az advent kezdetével egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a fények. Nagyon kedvelt és könnyen használható fényfüzér, amely már régóta nem a karácsonyfa dekorálására alkalmas, hanem rendkívül sok izgalmas megoldással járul hozzá az ünnepi készülődés hangulatához.

A kisebb füzérek jól elférnek egy lámpásban. Egyszerűen tekerjük össze, helyezzük a lámpás üveg falai közé és ezzel a nagyon egyszerű módszerrel jelentős szerephez juttatjuk a legegyszerűbb füzért.

Alkalmazzunk textíliát a dekoráláshoz, szaggassunk csíkokat, majd csomózzuk a vezetékre vagy fedjük be egy nagyobb, hosszanti anyagdarabbal a teljes füzért. Használhatunk varrás után megmaradt alapanyagot, kidobásra szánt ruhanemű darabokat, jól mutat a zsákvászon, csipke, függöny darab az ötöztetéshez.

Illesszük fali dekorációra, agancsra, koszorú köré, tükör fölé, falipolcra, szekrény oldalára, konzolra, kaspó köré, zongora tetejére, egyszóval bárhova, mert ennél egyszerűbb eszközt keveset találunk az ünnepi hangulat kialakításához.

(fotó: achristmaslights.hol.es, shopterrain.com)