Jump to content

Párnával kellemesebb az ősz, szerezz be néhány újat!

2015. 10. 13. 23:04

Itt az ideje, hogy csinosabbá tegyük a kanapét és fotelt, az ágyat vagy a hintaszéket. Szerezzünk be újat vagy nézzünk körül a használt portékák között, a gardóbban, netán a padláson, mert jelen esetben az sem kizárt, hogy egy feleslegessé vált hacukából készül az új külső a díszpárna köré. A mi ajánlatunk erre az őszre:

A párna stílusokon felülkerekedve visz otthonos hangulatot életterünkbe, egyszerűen dekorálhatunk alkalmazásukkal, tehetjük lakályossá a környezetet. Keverj különböző féle párnákat, használj eltérő mérettel és formával, színekkel és mintákkal, anyaghasználattal.

Őszi termés megjelenítésével bármilyen semleges háttér az évszakra hangolható, így nem lesz nehéz dolgunk, festhetünk, felvihetjük nyomdával, szitázhatunk, rávarrhatjuk a mintát vagy egyszerűen keressünk készen vásárolható példányt.

Legyen rávarrás és betét, strukturált részletek és simák, minél szebb párnakompozíciót képezve.

Az ősz előrángatja velünk a ruhásszekrény hátsó felén megbúvó pulóvereket, hajazz bátran a kényelmes ruhadarabokra azzal, hogy rájuk emlékeztető huzattal vonod be a díszpárnákat.

Fedezd fel a markáns vagy egyedi mintákban rejlő lehetőséget, bátran párosíts egymás mellé eltérő motívumokat, ráadásul a hozzájuk színvilágban passzoló további párnákkal hangulatossá varázsolhatjuk a nappalit.

Ajánljuk azoknak, akik csak apró változtatással szeretnének változtatni lakásuk hangulatán!

(fotó: decohubs.com, etsy.com, jossandmain.com)