Hozzávalók (2 személyre):
2 db tortilla, a legfinomabb, legnagyobb
10 dkg mascarpone
6 dkg szárított paradicsom
frissen őrölt tengeri só
frissen őrölt bors
egy maroknyi bazsalikom
2 evőkanál reszelt parmesan sajt
1 kis gerezd fokhagyma zúzva
Kenjük meg a tortilla szeleteket mascarpone sajttal, ez az amit ne sajnáljunk. Helyezzük rá a további hozzávalókat, a paradicsomot és a bazsalikomot szépen egyenletesen, sózzuk, borsozzuk és ízesítsük a fokhagymával, majd a végére mehet a reszelt parmesan. Tekerjük fel, mint a palacsintát, és vágjuk két ujjnyi szeletekre, vagy 3-4 felé ferdén. Igazi szín és ízkavalkád, nagyon kellemes étel könnyű vacsoraként. Hozzá rose bort ajánlunk. Üljünk ki a teraszra, élvezzük a nyári esték hangulatát gyertyafény mellett. Jó étvágyat kívánunk!
(fotó: minimalistbaker.com)