Jump to content

Meglepő fordulat az esküvődivatban: hódít a fekete design!

2015. 05. 28. 22:35

Azt még elviseljük, hogy a földig érő fehér habos babos ruha már gyakran combközépig ér, olykor a fátyol is elmarad és az sem ritka, hogy színes, mintás a nagy napon viselt ruhaköltemény. Na de hogy fekete legyen a fókuszban az esküvőn és a mulatságon?! Ez bizony sokaknál kiveri a biztosítékot.

Rögtön itt egy meglepő intro, már a meghívó is a borús árnyalattal talál ránk. Még szerencse, hogy a virágos, színes illusztrációk kedvesebbé teszik a papíralapú ünnepi résztvevőket.

A torta még elmegy a sötét árnyalatban, tegyük hozzá sokat enyhít a helyzeten, hogy a fekete ezúttal holmi táblafesték rajongással jelenik meg az ünnepi tortán, s tompítja a furcsa érzést a sok színes, élő virág.

A fekete beköltözik a menyasszonyi csokorba, nem is akármilyen módon. Jobbára dekorációval teszi a furcsa kívánalmaknak megfelelővé a bokrétát.

S lám még a ruha is teljesen hátat fordít a klasszikus fehérnek. Szokatlan, nem mindenki alkalmas rá, hogy élete egyik legszebb napján belebújjon. Ha nagyon őszinte szeretnék lenni, inkább lebeszélném az ifjú hölgyeket, mint rá.

Hogy miképp nevezhetjük egységesnek a koncepciót? Kizárólag a jól megválasztott kiegészítők és kellékek megfelelő összehangolódásával. Ezért nem maradhat ki az asztaldekoráció. Ne essünk azonban túlzásba, ha mindenképp magas szintű a ragaszkodás a feketéhez, inkább a csekély alkalmazással éljünk. Az asztalszámozás megjelenítése remek terep, ami ráadásul a kontraszt miatt szépen érvényesül fehér terítőn. Visszaköszönhet a vendéglátás különböző területein.

,

Nem jelentkezik népszerű megoldásként, ám itt topog a nyakunkban egy újabb trend, érdemes szembesülni vele.

(fotó: modwedding.com, colincowieweddings.com, alowcountrywed.com, etsy.com, carolinaweddingdesignblog.com, thesoutherncaliforniabride.com)