Jump to content

Jó hírünk van! A táblafesték már színesben is elérhető!

2015. 04. 29. 23:47

A fekete táblafesték ideje korántsem járt le, ám a színek betörésével további izgalmas lehetőség tárul elénk, hogy minél egyedibb legyen otthonunk, a gyerekszoba vagy a dolgozó kisebb-nagyobb falrészlete.

Nem pusztán azért ajánljuk, mert rózsaszínű és minden kislányszoba előbb-utóbb kap, remélhetőleg pusztán csekély mennyiségben a jellegzetes színből, érdemes megfontolni, hogy milyen izgalmas hatás érhető el egyetlen óriási pöttyel a falon. Amit kiegészíthetünk minimális illusztrációval, a gyermek pedig kedvére alkothat.

Térjünk ki a garantált fiúszoba színre egy fal erejéig. Naná, hogy a kék is telitalálat, különösen, ha kontrasztba helyezünk színeivel domináló bútorokat. Ha jobban megnézem, dolgozósaroknak sem lenne rossz.

Hiába próbálunk a gyermeki világtól távolodni és határozott árnyalatot alkalmazni, a táblafesték magával ragad, benne van a játékosság, benne a ehetőség, amelyet használva és élve vele változatossá, mindig újjá varázsolhatjuk a helyiséget az éppen megjelenített illusztrációval, motívumhasználattal vagy szöveges dekorálással.

És mielőtt azt gondolnánk, hogy megfeledkeztünk minden egyébről a fal mellett, a színes táblafesték nem mindennapos látványt nyújt fakorongon és bútorokon, gyermek komód fióklapján vagy a szoba falára erősített polcokon, kaspón és képkereten, dobozon és ládán, nagyjából bármin, amit csak szeretnénk, újjávarázsolható és még praktikus is.

(fotó: centsationalgirl.com, thebooandtheboy.com, remodelaholic.com, shopnativela.com, thoughtfullysimple.blogspot.com, zilverbluwn.nl)