Jump to content

8 ötlet a piros színre Ámor nyila mellé

2015. 02. 10. 12:43

A közelgő Valentin nap alkalmával engedékenyebbek vagyunk, ha a piros színről van szó. Így azok a szerelmesek is beköltöztethetik e vérpezsdítő árnyalatot az intim négyzetméterekre, akik eredetileg inkább nélkülözik.

Terítsünk egy vörös plédet az ágyra a meglévő ágytakaró fölé vagy színesítsük piros díszpárnahuzattal a meglévő párnáinkat erre a pár napra. Így kissé valentinesítettük a helyiséget, anélkül, hogy nagyon elköteleztük volna magunkat.

Helyezzünk piros szőnyeget az ágy mellé, így a szerelmes reggelen a forró ölelésből felkelve puhaságra léphetünk.

Alkalmazzunk vörös lámpaburát a hálószoba plafonján, magára vonja a figyelmet, különösen ha fehér háttér veszi körül.

Üde színfolt a vörös bútor, komód ebben a helyiségben. A szín erőssége elnyom minden egyebet, nem is cél, hogy törekedjünk a túlzott cifrázásra, maradéktalan harmónia teremthető adott esetben pusztán az örök fehér vagy szürke használatával.

Aki nagyobb barátságot ápol a markáns színnel tartósabb otthondekorálási lépéseket tehet. Válasszon piros színt a falra, festéssel vagy mintás tapétán megjelenve. Nem szükséges az összes falat elárasztani, elegendő az ágy mögött megtalálható felületet.

Ugyancsak hosszabb távra kínál vérpezsdítő hangulatot a szerelem helyszínének felturbózása piros, full extrás esetben bársony fejtámlával.

Piros ajtón csak kevesen lépnek be a hálószobájukba. Akinek megadatik ez a bátor választás eredményeként élvezhető nyílászáró, biztosan nem nevezhető unalmas partnernek.

Némi jóindulattal ráfoghatjuk e szoba megálmodójára, hogy mér a kezdeti lépések alkalmával tudatosan tervezte és szervezte a vörös szín köré a meghitt helyiséget, s alkalmazott cseresznyefát a padló kialakításakor.

(fotó: pinterest.com, therosenteam.com, archimagz.com, expoconta.com)