Jump to content

Szigetelőszalaggal dekorálunk ma!

2015. 01. 27. 10:12

Unalmas a padló vagy a fal? Nincs sok időd a változtatásra, mégis szeretnéd valami csekély összegű újdonsággal feldobni otthonod? Próbáld ki a szigetelőszalagot! Ez az egyszerű eszköz látványos dekorációk elkészítéséhez nyújt segítséget.

A fehér térhódítása mellett érdemes bizonyos helyzetekben megtörni az egyébként nagyon is kedvelt, steril egyhangúságot. A fehér-szürke-fekete divatja még javában tart. Próbáld ki a padlózaton. Ragaszd fel a szigetelőszalag csíkokat egy általad kitalált vonalvezetés mellett.

Kerülhet a szigetelőszalag a falra. Tervezd meg az ábrát, természetesen a szalag sajátossága, hogy célszerűbb egyenes vonalak, geometriai formák mentén haladni. Amennyiben az illusztráció mérete igényli, használj vízmértéket.

Összehozhatod a falat és a padlót a csíkkal. A sallangoktól mentes enteriőr kapott érdekes fordulatot a sárga ragasztócsíkkal. Érdemes megfigyelni, hogy egy egyszerű megoldással milyen érdekessé válik a látvány.

Piszok szerencséd van, ha rendelkezel különbejáratú mosókonyhával, ahol minden elfér, a mosógép, a szárítógép, a szárító és a mosószerek, öblítők, természetesés környezetkímélő tisztítószerek kupaca. Nem keseredünk el akkor sem, ha nincs kialakítva minderre külön helyiség. Inkább cicomázzuk a fehér háztartási eszközöket, csíkokkal és pöttyökkel! Az efféle dekoráláshoz is remek a szigetelőszalag. Azt ugyan nem állítom, hogy a pöttyök kivágása megéri, ám aki ebben a témában elvetemült, biztosan beleáll.

(fotó: pinterest.com)