Jump to content

Nasik a szilveszteri bulihoz

2014. 12. 31. 10:57

Készíts estére két tál süteményt, jól esik az italok mellé, a bulizás hangulatához remek a gyorsan elfogyasztható falatkák vegyes keveréke, a díszes torták és a ropogós sós falatok.

Gondolom ez nem az a pillanat, amikor nekiállsz leveles tésztát készíteni. Miért is tennéd, amikor készen is vásárolható. Kapható egyenesen a lusta háziasszonyok keze alá dolgozott, kinyújtott, feldarabolt mélyhűtött fajta, vagy aki még a felengedésnyi időt sem várná meg, szerezzen be a hűtőpulton tárolt változatból. A további teendő a négyzetre vágás, majd a csíkozás, végül a számok kialakítása. Dolgozzunk késsel, vagy pizza vágóval. A gyors süteményt sütés előtt sózzuk meg, majd 180C-on 6-8 perc alatt elkészül. Kínálhatunk hozzá tejfölös vagy paradicsomos, fűszeres szószt.

A világsikernek örvendő cake pop csillogjon-villogjon az év utolsó napján, hamisítatlan ragyogó hangulattal tölti be a legbulisabb asztalt.

Ez az a nap, amikor a leggyönyörűbb külsőt kaphatja a legegyszerűbb muffin. Ne sajnáljuk a sütemény dekort és a csillámló süteménypapírt.

Még edzettek mézeskalács díszítő izomcsoportjaink, csak a színeken és a formákon szükséges változtatnunk, és készülhetnek a szilveszteri összejövetel kekszei.

Krémdesszert rajongóknak ajánljuk az aranycukros pohárdíszítéssel felturbózott tálalási lehetőséget.

Remek alkalom a szilveszter a vicces tortadekoráláshoz. Ne legyünk kényelmesek, a tortát befedve folytassuk a díszítést. Kerülhet rá óralap a mutatókkal.

(fotó: pillsbury.com, pillsbury.com, etsy.com, thefrugalnavywife.com, cupcakesgarden.com, ohsugareventplanning.blogspot.com, pinterest.com, prettymyparty.com)