Jump to content

Pezsgő ötlettel az óév utolsó óráira

2014. 12. 30. 10:31

Egész évben az egyediségre törekszünk, ne legyen szokványos a szilveszteri pezsgő hangulatot kísérő kellékek tárháza ezúttal sem. Néhány csillogó ötlet a bulizás méltó kiegészítőiként fellépő pezsgős üveg és pohár a ragyogásáért.

Fújjuk be a pezsgős üveget szórófejes ragasztóval, majd hintsük rá a csillámport. Az arany csillogó fényével különleges öltözettel látja el az üveget, növelve az ünnepi és bulizós hangulatot.

Ha már annyira belejöttünk a glitterezésbe, megbolondíthatjuk az új év köszöntéséhez fogyasztott ital pezsgőspoharát. Ragasztóval vonjuk be a pohár talpát, ám ezúttal arany helyett használjunk fekete csillámport. Még mókásabbá tehető egy kartonból kivágott vagy szalagból megkötött csokornyakkendő felerősítésével.

Csillogóvá varázsolhatjuk a pohár szájának szélét is, húzzunk végig az érintett felületen egy szelet citromot, majd mártsuk az aranyszínű kristálycukorba. Vagy bármiyen színűbe :o)

Amennyiben telis-tele vagyunk szabadidővel a bulira készülődés során, aranyszínű üvegfilccel vagy matricával csinosítsuk ki a poharakat.

Nyomtassunk ki az interneten ingyenesen fellelhető pezsgősüveg címkék közül néhányat. Ragasszuk fel az üvegre, máris kész vagyunk a bulis hangulat egyik remek kiegészítőjével.

Gyorsan megvalósítható ötleteink ragyogóbbá teszik a búcsút a 2014-es évtől!

(fotó: gleamitup.com, lirainwonderland.es, eleganceandenchantment.com, pinterest.com)