Jump to content

Szilveszter otthon

2014. 12. 29. 12:42

Amennyiben úgy alakul, hogy egy fergeteges bulin való részvétel helyett néhány fővel, akár csendesebben lépünk át az új évbe, akkor is megéri némi ráfordítás, hogy a környezetünket feldíszítsük, tökéletes bulis hangulatúvá varázsoljuk.

Minden egyes ünnepi dekoráció készítésekor alapfogás, hogy kitaláljuk, mely szín és mintavilág köré szeretnénk tervezni a látványt. Szilveszterhez nagyon jól passzol az arany, az ezüst, a fehér és a fekete, ezek kombinációja. A lényeg, hogy kicsit csillogjon, villogjon. Alkalmazhatunk csíkokat, pöttyöket, cikkcakkot.

Használjuk ki az üzletek karácsonyi dekorációs leértékeléseit, vásárait. Egyes kellékek, eszközök pusztán azzal, hogy átfestjük őket, máris felhasználhatók a szilveszter díszítéséhez, alkalmazhatunk metál és csillámfestéket. Nem érdemes az üzletben hagyni a felére leértékelt karácsonyi fényfüzért sem. A buli napján az egyik falfelületre erősíthetjük, elé áttetsző arany textíliát, vagy arany és fehér vagy fekete krepp-papírcsíkokat.

Jól dekorál a pompom. Vásárolhatunk vagy magunk is készíthetünk. A szilveszterhez remek színválasztás az arany, legyen ez a kiinduló pont. Ehhez igazíthatjuk az asztali futót, szívószálakat. Egyszerűen megoldható az asztaldíszítés egy fehér terítőre szórt nagy maréknyi arany glitter elhelyezésével.

Készíthetünk névre szóló, természetesen aranyszínű ültetőkártyát, nyomtatható és ingyenesen letölthető formákat találunk az interneten. Kaphatnak a poharak fekete kartonból kivágott csokornyakkendőt.

Lazuljunk be, megengedhető, hogy eldobható tányérokat, poharakat használjunk az év utolsó napján, egyedivé tehetjük mintás ragasztószalag vagy aranyfilc használatával Érezzük jól magunkat a készülődés során!

(fotó: ideas.evite.com, frogprincepaperie.com, thesweetestoccasion.com, pinterest.com)