Jump to content

Vedd elő a humorod! Kiegészítők a vicces szilveszteri fotókhoz.

2014. 12. 28. 10:56

A szilveszteri bulik korántsem lapos hangulata tovább emelhető humoros fényképek készítésével. Néhány egyszerű kellék, papír kiegészítő emeli a fotók értékét. A tréfás tartozékok remek módon hozzájárulnak a felejthetetlen pillanatok méltó megörökítéséhez.

Vásárolhatunk party kellékeket, nagy divat a műbajusz, -szakáll, a furcsa vagy éppen óriási szemüvegek használata. Ha éppen nem botlunk bele, magunk is elkészíthetjük. Szükségünk lesz a lazulós alkotáshoz némi kartonra, arany, fekete és piros festékre. A kontúr megrajzolása vagy internetről másolt alakzat alapján vágjuk ki, ragasszuk fel hurkapálcikára és fessük kedvünkre. Kezdhetjük ezzel az összejövetelt. Különösen jó bemelegítő, amennyiben nem ismeri minden résztvevő egymást, jó hangolódás az este további pillanataihoz.

Remek ötlet az arany színű vagy akár a szivárvány bármely színében kevert maréknyi konfetti tenyérből fújása a fotó készítésének pillanatában.

Az utcai árusok városszerte ellepik szerpentint és mókás kalapot, mintás trombitákat kínáló asztalaikkal a kiemelt utcaszakaszokat. Szerezzünk be néhány színes ünnepi tartozékot, kedves kiegészítői az estének. És a hajnalnak :o) 

Nem minden nap viselhetünk komolyságtól mentes kalapot, bulis hajpántot. Ezen az estén azonban bármi megengedett. Jó készülődést, ne maradjon el a szilveszteri kellékek beszerzése :o)

(fotó: aliexpress.com, etsy.com, venustrappedinmars.com, doolins.com)