Jump to content

Mit lehet kezdeni egy marék szívószállal?

2014. 10. 28. 10:01

Készülhet belőle otthonunkat díszítő lakberendezési tárgy, dekoráció. Ráadásul olyan, amelyről nem feltételeznénk, hogy filléres alapanyagból saját kezűleg, pillanatok alatt készítette tulajdonosa.

Napsugár keret, ugye adja magát az alapanyag. A végeredmény lehet kerek kép kerete, tükörkeret vagy egyszerű kerek, sugaras dekorációs elem. Visszaköszön a mid century, belelátjuk a klasszikus vonalakat modern felütéssel. Készítése pofonegyszerű. Vágjunk ki egy kerek alapot kartonból, majd egyesével kezdjük felragasztani a szívószálakat, használjunk eltérő hosszúságú szálakat, megbolondítva és ritmust adva az alkotásnak.

Vidám hangulatú a színes szívószálak egymásra ragasztásával készült lámpabura. Nem egy mindennapi darab, szükséges némi lazaság a bevállalásához, egy fiatalos enteriőrt azonban egyedivé tehet, arról nem beszélve, mennyire büszke lehet ifjú készítője, a kezdő házigazda.

Egyetlen szín használata is megengedett, sőt ezzel a megoldással elegánsabb a fabrikálás szüleménye.

A himmeli trendről már írtunk (itt), ez a dekorálás a főnyeremény, valóban gyors, friss szemléletű díszítést érhetünk el csekély kiadás mellett.

Akire rászakad a szabadidő, elkezdhet fűzögetni és szívószál függönyt készíteni. Most már nincs szezonja, de jövőre jól jöhet, sűrűbb készítéssel a terasz ajtóra, a pofátlan rovarok berepülésének meggátolására.

Keresztben felfűzve gyors szalvétagyűrűvel tehetjük az átlagostól eltérő hangulatúvá a vacsora asztalt.

Ennyi mindent lehet kezdeni egy marék szívószállal!

(fotó: howdoesshe.com, architectureartdesigns.com, sugarandcloth.com, betterdecoratingbible.co)