Jump to content

Kerevet, gyere velem!

2014. 08. 06. 10:10

A bútordarab, ami sejtető és hívogató. S ami sajnos nem fér el mindenhol. Sokunknak le kell mondani erről a kényelmi luxusról, a féloldalas pamlagról, ami maga a megtestesült vagányság és finomság egyben.

A bútor, amely bármennyire is próbál a csábításra kényszeríteni, nem nagyon kap teret. Hát igen, kiüti a kanapé a nappaliból, a franciaágy a hálószobából. Csak speciális helyzetek, konkrétan a tágas tér teszi lehetővé, hogy bekerüljön az otthon falai közé. Miért ne lehetne „kerevet szerencsés” a helyzet, s térhetne be az enteriőrbe. Csak egy kis bátorság és irány a bútorbolt vagy a világháló.

Létezik komolyabb, már-már komorabb hangvételű változat.

Rattan változata könnyedebb stílust kölcsönöz a kétértelmű funkciónak.

Még bevállalósabb ez a bohém környezetbe illesztett, s a stílussal tökéletesen azonosulni képes minta és formavilágú fekhely.

A kerevetajánló ezzel az egyenesen vadnak mondható példánnyal érvéget, van benne valami, ami egy percig sem emlékeztet arra a bizonyos kastélyból származó formára és külsőre.

 

(fotó: interiorholic.com, leathercouches.co.za, thepsycheofmikey.blogspot.com, betterdecoratingbible.com, casapinka.typepad.com)