Jump to content

Otthoni fesztivál hangulat farmerből

2014. 07. 06. 11:55

A nyárról sokunknak jut eszébe a temérdek fesztivál. Az egymásba nyúló koncertfolyamok látogatásának számomra legkényelmesebb szerkója pedig a farmer. A kettőt ötvözve mutatunk be néhány érdekes ötletet, miként alkalmazható az utánozhatatlan textília az otthoni dekorálás részeként.

Nem mondom, hogy lazaság és bohém lelkület nem szükséges a masszív anyag újragondolt felhasználásához, mint ahogy az is ritka, ha valaki tudatosan teremt maga köré fesztiválos-hippis hangulatot az otthonában.

Megunt, fogyás után ránk maradt (azt nem is feltételezem, hogy kihíztuk) farmernadrágokat alkalmassá tehetünk kárpitanyaggá, az így felújított fotel tagadhatatlanul egyedi.

Hasznos lehet a tányéralátét, ezúttal farmerból. Nincs ezzel semmi probléma, valóban nem mindennapos, de aki bohém, ezzel a megbélyegzett hozzáállással nap, mint nap szembesül.

Egy újabb, ezúttal csoportos ülőalkalmatosság, egyúttal a sokoldalú raklap és a használt farmernadrágok találkozása eredményeként.

Felhasználhatjuk a zsebeket, minél többféle, annál izgalmasabb a végeredmény, ötletes megoldás tárolásra a home office vagy a tanulósarok fölé.

A farmer, mint rongyszőnyeg az újrahasznosítás remek példája. Időigényes, türelem és egy nagyon jó olló nem árt, a végeredmény pedig önmagáért beszél.

A farmer újrahasznosítás nyári programnak sem utolsó DIY, persze nem árt egy a varrás csipetnyi ismerete és a megfelelő eszközök beszerzése vagy kölcsönzése.

(fotó: mrsboho.blogspot, recyclart.org, denimfuture.com, norskeinteriorblogger.blogspot, hometrendesign.com, interiordesignfiles.com)