Jump to content

Focirajongóknak

2014. 06. 25. 22:46

A vb heteiben kiemelt figyelemmel kísért legismertebb sportág jeles eszköze örök szimbólum. Járjunk kedvébe a focirajongóknak, s nézzük hogyan lesz része a labda az otthonnak.

Azárt nem teljesen arra gondoltam, hogy teleaggatjuk a labda képével. Csak finoman. Egy kiskamasz értékeli, hogy rajongása, kedvelt szabadidős tevékenysége, annak illusztrációi visszaköszönnek.

(fotó: feine-tapeten.de)

Egy másik megoldás a fal díszítéséhez, falmatricával került fel a kedvelt motívumvilág. DIY típusok sablon készítése után maguk is fel tudják vinni a festett falfelületre (vagy tapétára), akár hobbifesték alkalmazásával.

(fotó: notonthehighstreet.com)

(fotó: homemydesign.com)

Egy újabb szép és stílusos megoldás ezúttal egy látványterven, a különböző labdatípusok egységes mérettel és keretezéssel díszítik a falat.

(fotó: aysii.com)

Távolodjunk el a falak dekorálásától. A kamaszodó fiúk érdeklődése sokrétű, keverednek a tárgyak, jól illeszkednek egymáshoz ez eltérő szabadidős elfoglaltságok konkrét tárgyai vagy azok motívumából építkező kiegészítők. Sok anyuka örülne, ha csak ennyire lenne rumli a nagyfiú szobájában.

(fotó: bucga.com)

A focilabda, mint ajtógomb. Leleményes megoldás és felettébb egyedi.

(fotó: inhis.com)

A labda, mint lámpatest került az asztalra. Nem mindennapi megoldás.

(fotó: kaboodle.com)

Szőnyegek készítőit is inspirálta a híres sport. Ajánlom azoknak az anyukáknak, akik megunták az autós szőnyeget.

(fotó: global.rakuten.com)

Járjunk kedvébe focirajongó családtagjainknak!

 

(főfotó: funny-pictures.picphotos.net)