Jump to content

Egy bőrönd tündöklése

2014. 06. 25. 22:49

A hétvégét belföldön töltjük. Bőrönd/gyerek megoldással utazunk. A bőrönd téma annyira bevált, hogy szereztem egy régies darabot, kicsit felturbóztam, többé már nem utazik, cserébe új szerepben tündökölhet. Benne tároljuk a játékok egy részét.

Használd Te is a bőröndöt, érdekes színfoltként az otthonodban. Marajunk a gyerekekkel kapcsolatos témánál. A gyerekszoba vidám hangulatát követve, annak stílusában, színeiben, kis lakóinak kedvenc motívumát felhasználva egyedivé és hasznossá tehetjük a padláson talált régi bőröndöt. 

Nem sokunknak jutna eszébe, hogy kettévágja az utazás fő szimbólumát. Polc lett belőle, nem is akármilyen. Nem kifejezetten alapdarabként aposztrofálnám bármely otthon kellékeként, de bohém lelkületűekhez passzol és izgalmassá tehet egy utazási irodai belső teret.  

(fotó: thehankerer.com)

Készülhet belőle asztal. Szükség van négy lábra, azok rögzítésére, felcsavarozására és már kész is a különleges kisasztal. Ugyan ha bele is helyezünk holmikat meg a tetejére is, időnként pakolnunk kell, ám ennyit megér a kivételes megoldás.

(fotó: pinterest, woonblog.typepad.com)

Fessük át, akár többet is, alkalmazhatjuk lerakó asztalként, éjjeli szekrényként. Színével hangolhatjuk a meglévő enteriőrhöz, a forma pedig a vintage hangulatot erősít.

(fotó: poetichome.com)

Az elhasználódott bőrönd újraélhet kiskedvencünk alvóhelyeként. Javítsuk ki a hibákat, fessük át, béleljük puha párnával. Jobban mutat az otthonban, mint egy kosár.

(fotó : decoist.com)

Azon már meg sem lepődünk, ha valaki paddá lépteti elő az egykor világot látott darabot. Szükséges azért némi jártasság a kárpitozás egyedülálló világában.

(fotó: upcycledzine.com)

A gondolat, hogy utazásaink legfőbb kísérője éppen egy repülőtéren ülőalkalmatossággá változzon, igazán egyedi ötlet, Indianapolis repülőterén ki is próbálhatjuk, mennyire kényelmes.

(fotó: twentytwowords.com)

Ne feledkezzünk meg a fonott társakról sem, jól passzol a padhoz, a kopottas, sikkes helyiségbelsőhöz.

(fotó: ruevintage74.com)

Miért ne lehetne megállító tábla, üzenőfelület? Többszöri alkalmazását elérhetjük táblafestékkel. Magát az alapot pedig festhetjük kedvünkre.

(fotó: beyondthepicketfence.blogspot)

Kis csokor a bőröndök újragondolásának világából, megállítja az időt, hangulatossá tesz és még az újrahasznosítást is előtérbe helyeztük használatával.

(főfotó: copycatcrafts.com)