Jump to content

DIY Apák napja

2014. 06. 15. 18:54

Egy újabb alkalom, amikor örülhetünk egyik szülőnknek. Öleljük meg bátran és ünnepeljük Őt, készítsünk egy kis díszítést az otthonában. Néhány ötlet, amellyel még színesebb lehet a mai nap.

Süssünk muffint és készítsünk egyedi feliratú cupcake borított, amellyel körbeölelhetjük a finomságot. Szúrhatunk a tetejére kedves üzenettel ellátott papírtáblát (szívószálra, saslikfára erősítve). Egymáshoz illő mintás papírból, maradék tapétából készíthetünk mókás nyakkendőfüzért. Vágjunk ki kartonból sablont, amelynek segítségével könnyen elkészíthető zászló darabok, majd fűzzük fel egy zsinórra, helyezzük a szoab sarkába kedvenc édessége, itala társaságában.

(fotó: katiebrownhomeworkshop.com)

Extrém tehetségűeknek ajánlott a személyre szabott csokikészítés, eszközök és szerszámok, amelyek biztosan voltak Apánk kezében, amikor segítségére volt szükségünk első otthonunkba költözéskor, vagy amely hobbijának jelképe.

(fotó: pinterest.com)

Vonjuk be a csemetéket is. Fotózzuk le a gyerekeket az Apuka holmijában. Mókás fényképekkel köszönthetjük közösen a büszke szülőt.

(fotó: icanteachmychild.com)

Vágjuk ki az Apukának szánt kedves szót és fényképezzük le az árnyékát. Élvezi a kicsi is az alkotást.

(fotó: pinterest.com)

Vagy csak egyszerűen kényeztessük egy számára kevésbé kedvelt feladat elvégzésével. Mossuk le az autóját, söpörjük le a teraszt, vegyük ki a kezéből a fűnyírót, rakjunk rendet az íróasztalán vagy a kamrában, esetleg csak sétáljunk Vele kettesben, amíg lehet, a közeli parkban, erdőben, mint Ő tette velünk, amikor kicsik voltunk. Isten éltesse jó soká az Apákat!!!

(főfotó: catchmyparty.com)