Jump to content

Valentin napi hálószoba

2014. 02. 14. 09:28

A Valentin nap óhatatlanul felpezsdíti a szürke, borús téli időszakot. Nem azért, mert aznap szerelemesebbnek illik lennünk. Az időzítés tökéletes. Néhány lépésre van a tavasztól, amit ilyentájt már nagyon várunk. Már később kezd sötétedni, többször süt a Nap, talán a kedvünk is jobb. Elkezdhetjük az otthon szebbé tételét ezzel a nappal, kedveskedhetünk párunknak akár azzal, hogy felturbózzuk a hálószobát.

Könnyen megvalósítható ötlet, meghitt meglepetés a közös fényképek szív alakban történő elrendezése a hálószoba falára. Nem kell hozzá más, mint sok fénykép, amelyeket gyurmaragaccsal helyezhetünk közvetlenül a falra. Amennyiben több időnk van, néhány képkeret alkalmazásával tehetjük különlegessé a hátteret.

Ötletek bohókás párnákhoz, beszédes párnahuzatokhoz. Megvásárolhatók, elkészíthetők. Sima párnahuzatot a nagyobb textil és lakberendezési üzletekben lehet vásárolni. Szükséges még egy kis hobby vagy textilfesték és a megálmodott minta vagy felirat. A munka előtt érdemes kimosni, beavatni a textilt. A mintát, feliratot felrajzolhatjuk szabadkézzel vagy kinyomtathatjuk, segítve a sablonelkészítést. Még gyorsabb, ha egyszerűen átrajzoljuk indigó használatával. Festés előtt érdemes egy kartont helyezni az érintett felület alá, így nem lesz a párna másik fele is festékes.

 

Végül az a bizonyos 4 betű, az örök szó. Aki egész évben szeretné olvasni, hát irány a fatelep vagy barkácsbolt, de használhatunk egy régi ajtót is. Segítséggel, a tapasztaltabbak önállóan vágjanak bele a fűrészelés, csiszolás, festés rejtelemibe. Előkészítésként itt is ajánlott sablon használata. Egyedi megoldás, új hangulatot varázsol a hálószobába.

 

 

(Fotók: www.500eco.com, www.pinterest.com, www.sassysanctuary.com, www.theparopost.com, www.fantom-xp.com)