Jump to content

A lányos anyukák valósága

2018. 03. 25. 17:00

A világ egyik legcsodálatosabb érzése, amikor már gondolatban és lélekben az anyaságra készülsz, ha a terhességi teszten azt látod, amit látni szeretnél. Talán van egy álmod, hogy kisfiúra vagy kislányra vágynál szíved legmélyén, igazából te is tudod, hogy egy számít, egészséges babád szülessen.

Már akkor szerencsésnek érezzük magunkat, ha minden beavatkozástól mentesen, teljesen természetes úton fogan meg a magzat méghozzá úgy, hogy a szülők szeretetben várják. Nincs ennél nagyobb csoda egy nő életében, minthogy méhében fejlődik egy kis élet, majd kettéválva tartoznak eggyé. A mai technika már lehetővé teszi, hogy egészen biztosra megtudd kisfiad, vagy kislányod fog születni. Kislányra vágytál világ életedben és kiderül, hogy tényleg egy lány baba készülődik a világra? Valószínűleg a boldogságod határtalan, de ha az első gyermeked várod, akkor anyaként még semmi tapasztalatod nincs. Segítünk egy kicsit, hogy mire számíthatsz akkor, ha kislányod születik.

Nőből vagy, kislányból lettél te is, tehát némi sejtésed már van, azonban anyaként megélni egy lányka nevelését egészen más. Ezt már akkor is tapasztalod, amikor még csak a szíved alatt hordod babádat, erre legjobb példa, ha meglátsz egy üzletben egy fodros, édes babaruhát, és megvásárolod. Biztosítani tudunk afelől, hogy ez a későbbiekben még inkább fokozódni fog benned. Mire megszületik a kislányod, már tele lesz a szekrény cukibbnál cukibb szettekkel. Ha azelőtt nem is voltál híve a nagyon trendi és nagyon csajos daraboknak, te magad sosem díjaztad, kislányodat nagy valószínűséggel nap, mint nap hercegnőként fogod öltöztetni. Még az otthoni, játszós ruha is olyan lesz.

Alig fogod várni, hogy a hajacskája akkora legyen, hogy végre csatot, hajgumit rakhass bele. Ha mázlista vagy, akkor hagyni fogja magát, és nem rombolja le frizuráját azonnal. Némelyik kislány már babának igazi nő, és szinte élvezi, ha a haját babrálják. Amikor még picike a baba, és nincs akkora haja, egy édes fejpánttal is tündérivé lehet varázsolni, és te fogod is.

Emlékszel még gyermekkorodra? Emlékszel azokra a meghitt időkre, amikor belemerülhettél a játékba? Nos, ha gyermeke születik az embernek, akkor felnőttként is lesz létjogosultsága a játszásnak. Ha azonban kislányod születik, akkor jöhetnek a babázások, a szerepjátékok, és újraélheted a gyermekkorodat. A divatot nemcsak kislányodon és magadon élheted ki, de kedvedre öltöztetheted kislányod babáit is. Erre minden bizonnyal nagy igény lesz, mert egy darabig ezzel a művelettel nem fog boldogulni egyedül. Valószínűleg sok játék baba végtagját és fejét kell visszaraknod a helyére.

Imádtad kislányként a meséket, amelyek királylányok, hercegnők várták, hogy rájuk találjon a herceg? Van egy jó hírünk, ezeket mind újraélheted, sőt korszerűbb, újabb meséket is megnézhettek együtt, ráadásul többször. Egyes meséket sokszor, nagyon sokszor fogsz látni.

Legjobb barátnők is lesztek annak ellenére, hogy a kapcsolatotok nem baráti, hanem anya-lánya szimbiózis, és annak ellenére is, hogy sokszor fogtok összetűzésbe keveredni. Számíts sírásra, drámára, kisebb és nagyobb színpadi szerepekre. Cseperedése közben olyan dolgokat kell újból felidézned, amelyeket már majdnem elfelejtettél. Egy idő után a te ruhatárad nagyon vonzó lesz számára, és sokszor fogod azon kapni, hogy magára vesz egy-egy darabot, a sminkkészletet is magára keni. Akár hihetetlen mennyiséget és indokolatlan helyekre is.

Lesz időszak, amikor úgy fogod érezni, hogy eltávolodtatok egymástól, mert már nem te, hanem a barátok lesznek számára a legfontosabbnak. Ez így van rendjén, de ha jó a kapcsolatotok, akkor tanácsért hozzád fog fordulni, és egy kis kihagyás után vissza fog térni hozzád.

(Forrás: marmalade.hu | rd.com, groupon.com, empoweredteensandparents.com/képek)